Produktionsoperatör

Produktionsoperatör

Är du praktiskt lagd, har en hög ansvarskänsla och intresserad av ett jobb inom industrin? Just nu söker vi produktionspersonal till vår fabrik i Malmö.

På vår site strax utanför Malmö ligger en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning och försäljning av färg och ytskydd. Över 50 miljoner liter färg tillverkas årligen vid anläggningen där 500 medarbetare dagligen arbetar med att tillgodose våra kunders behov av produkter och tjänster av hög kvalitet. Verksamheten består i huvudsak av två olika företag. AkzoNobel Industrial Coatings AB, en ledande tillverkare av färg och beläggningar för industriell ytbehandling. Färger för träprodukter såsom fönster, dörrar, skåp, golv och möbler. Några kunderna är IKEA, Montana, Kärscher och Tarkett. AkzoNobel Decorative Coatings AB, är ett ledande färgföretag med fokus på innovation och hållbarhet. Utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack, spackel och träskyddsprodukter till yrkesmålare och konsumenter. I portföljen finns de välkända varumärkena Nordsjö, Sadolin och Cuprinol.


Vad kommer du att arbeta med?

I rollen som Produktionsoperatör kommer du huvudsakligen arbeta med tillverkning av färg och tappning i emballage. Truckkörning sker för transport av både råvaror, emballage och färdig produkt.


Detta är en tillsvidareanställning med start efter sommaren. Arbetstiden är heltid och är förlagd till kvällstid 14.00-21.56.


Vem vi söker

Som Produktionsoperatör ställs det krav på teknisk kompetens och intresse, hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka lagets kompetens. Du är en ödmjuk lagspelare som vill bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem, dela med dig av din kunskap till andra samt kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.


Din ansökan

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Skulle du stöta på problem med din ansökan så är det inga problem! Maila bara talentresourcing.se@akzonobel.com så får du hjälp. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.


Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!


Facklig kontakt, IF Metall: Philip Maughan +46 708 35 61 60
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (14 dagar kvar)