Produktionsoperatör

Produktionsoperatör

Vill du arbeta i en miljö där säkerhet, hållbarhet och integritet värdesätts? Vill du arbeta i produktionen i ett internationellt företag? Vi söker tre nya Produktionsoperatörer till vår Pastaproduktion i Malmö. På PF (Pastafabriken) är vi ett härligt team på totalt 16 medarbetare, fördelat på Tillverkning och Tappning av brytpasta. Produktionen är färgglad med 12 kulördedikerade linjer med alla kulörer från svart, vitt och gult till blått och rött.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer huvudsakligen arbeta med tillverkning av brytpasta och tappning i emballage från 1-1000 liter. Tillverkningen sker genom satsning av råvaror, mestadels manuellt, i dissolvers och därefter rivning till färdigställningstankar. Utbildning får du på plats, men du behöver ha ett intresse i olika typer av maskiner. Truckkörning sker för transport av både råvaror och färdig produkt.
Job requirements/Candidate profile

I rollen som Produktionsoperatör ställs det krav på teknisk kompetens och intresse, hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka lagets kompetens. Du är en ödmjuk team player som vill bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem, dela med dig av din kunskap till andra samt kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.


För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en praktisk/teknisk gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller arbetat inom lager eller annan tillverkande industri. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du kommer bli erbjuden truckkörkort inom ledstaplare och motvikstruck. AkzoNobel står för utbildningen på plats. B-körkort är ett krav.


Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.


Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.


Ytterligare information

En av tjänsterna är en fast anställning och de övriga två är inledningsvis en visstidsanställning på 6 mån som kan bli förlängda med start omgående. Arbetstiden är heltid och arbetsformen kan vara både dag- och kvällstid. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Annika Månsson, Production Leader PF & Lead Process Engineering, +46 708-351 164


För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Aquisition Partner, christina.borin@akzonobel.com


För fackliga frågor:


IF Metall: Philip Maughan +46 708 35 61 60


Unionen: Jörgen Dahlgren +46 708 35 52 49


Akademiker: Johan Vihlborg +46 708 83 56 37


Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta, talentresourcing.se@akzonobel.com


Vi ser fram emot din ansökan!


Mer om företaget

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel has a passion for paint. We're experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.