Laboratorieassistent

Laboratorieassistent

Har du en passion för färg och brinner för innovation? Drivs du av att lösa problem och har ett flexibelt arbetssätt? Då kanske det är du som är vår nya Laboratorieassistent!

Vad kommer du arbeta med?

Som Laboratorieassistent kommer du att tillhöra WB Solution teamet med fokus på vattenbaserade färger. Teamet ansvarar för att supportera businessen med expertis gällande våra produkter som tillverkas mot industrin. En stor del av arbetet bedrivs på labb men du kommer även vara ute i fabrikerna. Du kommer vara delaktigt i olika projekt som leds ut av utvecklingsingenjörer och dina arbetsuppgifter kan se ut på följande vis:
  • Anpassa och förändra produkter utifrån kundens behov.
  • Jobba med utbyte av råvaror i våra befintliga formuleringar.
  • Supportera produktion med tekniska problem relaterade till produktkvalitet.
Tjänsten är en visstidsanställning på 2 år på heltid med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site utanför Malmö och rapportera till Alma Mahmutovic, Manager WB Solutions, Machine & Testing.

Vem är du?
Som person är du positiv, engagerad och flexibel. Du ser lösningar när andra ser problem och strävar alltid efter att uppnå goda resultat. Du har en god kommunikativ förmåga och har en stark vilja att ständigt lära dig mer för att utvecklas i rollen. Dessutom är du organiserad och kan strukturera upp ditt arbete väl.

För att blir framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från kemisk industri och laborativt arbete. Har du erfarenhet från färgindustrin, kunskap om de råvaror som används inom färgtillverkning eller liknande är det meriterande. Då engelska är vårt koncernspråk krävs det att du är flytande i både tal och skrift.

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Vi på AkzoNobel erbjuder en varm och inkluderande atmosfär där vi arbetar som ett för att nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2022. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!

Vi går igenom ansökningarna löpande. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Alma Mahmutovic, Manager WB Solutions, Machine & Testing.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ami Sandberg, Talent Acquisition Partner Nordics, +46 730 33 69 62.
Mer info
Kontaktperson Ami Sandberg
Telefon +46 730 33 69 62
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.akzonobel.com/en
Sista ansökningsdag 19 sept 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På vår site strax utanför Malmö ligger en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning och försäljning av färg och ytskydd. Över 50 miljoner liter färg tillverkas årligen vid anläggningen där 540 medarbetare dagligen arbetar med att tillgodose våra kunders behov av produkter och tjänster av hög kvalitet. Verksamheten består i huvudsak av två olika företag. Akzo Nobel Industrial Coatings AB, en ledande tillverkare av färg och beläggningar för industriell ytbehandling. Färger för träprodukter såsom fönster, dörrar, skåp, golv och möbler. Några av kunderna är IKEA, Montana, Kährs och Tarkett. Akzo Nobel Decorative Coatings AB, är ett ledande färgföretag med fokus på innovation och hållbarhet. Utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack, spackel och träskyddsprodukter till yrkesmålare och konsumenter. I portföljen finns de välkända varumärkena Nordsjö, Sadolin och Cuprinol.