Truckförare till AkzoNobel Malmö Sommar 2019

Truckförare till AkzoNobel Malmö Sommar 2019

Responsibility

Finner du det lockande att arbeta inom logistik och med truckkörning? Vill du arbeta i en miljö där vi värdesätter säkerhet, hållbarhet och integritet? Just nu söker vi flera truckförare över sommaren!


Vi söker dig som vill anta rollen som lageroperatör på någon av våra logistikavdelningar i Malmö. Du ska vara tillgänglig juni till augusti då du arbetar heltid antingen dag- eller kvällstid.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka gods med hjälp av motviktstruck.


Se till att gods levereras i tid och efter kunders önskemål. Vi har ett ständigt fokus på HSE-arbete och kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra dig och dina kollegors arbetsmiljö.
Job requirements/Candidate profile

Befattningen ställer krav på teknisk kompetens och intresse, hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat och kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav. Utöver detta behöver du ha följande kvalifikationer:
  • Körkort B
  • Truckkort A + B. Det är meriterande om du har truckvana av B1-3
  • Ett stort intresse för arbete kring hälsa, säkerhet och miljö
  • Goda språkkunskaper i svenska
  • God förmåga att arbeta i grupp och ett gott sinne för ordning och reda
Ytterligare information

Detta är en tidsbegränsad anställning på heltid mellan under juni-augusti 2019. Arbetstiden är förlagd till kvälls- eller dagtid. Obligatorisk introduktionsdag kommer att ske i maj månad.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Jr. Talent Resourcing Partner, +46 708358690 alt felicia.lindbom@akzonobel.com

Fackliga kontakter:

IF Metall: Philip Maughan +46 708 35 61 60

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.