Transportledare till affärsområdet Industri & Handel

Transportledare till affärsområdet Industri & Handel

Till vårt team i Malmö söker vi nu relationsbyggande och lösningsfokuserad Transportledare med fokus på fjärrtrafik till affärsområdet Industri & Handel.

Ditt uppdrag
Vår verksamhet är indelad i tre affärsområden; Bygg & Anläggning, Industri & Handel och Miljö & Jordbruk där varje affärsområde har sitt eget team av transportledare - även om utbytet och samarbetet mellan teamen är stort. Du blir en del av ett mindre team om fyra transportledare inom affärsområdet Industri & Handel vilka har som uppgift att leda leveranser av varor till industriföretag, handelsföretag och privatpersoner.

Du erbjuds en specialiserad roll i ett område med stor utvecklingspotential vilket dels innebär att du ges möjlighet att påverka hur du arbetar för stunden men även hur din roll ska se ut i framtiden. Ditt arbete följer inga fasta mallar eller processer, varje uppdrag är nytt och du är inte låst till specifika transportörer/åkare, det är upp till dig att hitta lösningar som är hållbara för oss och för våra kunder. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Daglig kontakt med kunder
  • Ta in priser samt avtala transportuppdrag med externa transportörer/åkare
  • Prissättning av leverans/uppdrag
  • Viss införsäljning av våra tjänster
  • Uppföljning av utförda transportuppdrag
  • Administration och registervård i affärssystem
Ditt huvudsakliga fokus och ansvarsområde kommer ligga på fjärrtransport - d.v.s. leveranser som ska utanför Skåne med hjälp av externa transportörer. Dina kunder finns främst i Sydsverige men till viss del även i övriga Sverige och på andra sidan Öresund.

Din profil
Du är en naturbegåvning sett till att snabbt etablera förtroende och bygga relationer. Du förstår värdet av att leverera service och support av högsta kvalitet i alla situationer - internt såväl som externt. För att lyckas i rollen krävs det också att du har en förmåga att hitta lösningar på våra kunders behov och utmaningar - vilket i sin tur ställer krav på din kreativitet såväl som fallenhet för att strukturera och planera. Som transportledare står du inför flera utmaningar - det är viktigt att du kan ta egna beslut och prioritera rätt även när tempot stundtals är högt. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper.

Kanske arbetar du idag koordinerande i en annan bransch eller i speditionsbranschen men i en annan kundnära och supporterande roll - dina tidigare erfarenheter är förstås viktiga men för oss är rätt personlighet viktigast.

Välkommen att bli en viktig lagspelare i vår resa att bli än mer framgångsrika och attraktiva för våra kunder och delägare i regionen!

Ansökan
För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt, dock senast 2018-11-11. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta: Rekryterare Björn Jonasson, e-post: bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller på telefon: 0709 - 261 227. För frågor rörande tjänsten kontakta Lotta Brodin: Lotta.brodin@akkafrakt.se

Om AkkaFRAKT
AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige som ägs av egna företagare med ett engagemang utöver det vanliga. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Vi har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor (2016). Huvudkontoret finns i Malmö.

För mer information besök: www.akkafrakt.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec (33 dagar kvar)