Servicetekniker i Malmö

Servicetekniker i Malmö

Nu söker vi en Servicetekniker i Malmö som kommer att med sin teknisk kunnighet arbeta tätt tillsammans med våra serviceplanerare för att ta hand om våra kunders nya och befintliga gasanläggningar.

Är du en problemlösare som är redo för en ny utmaning?

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra

I din roll som Servicetekniker, är du ansvarig för att underhålla både våra och våra kunders nya och befintliga gasanläggningar. Du kommer att inspektera, ta isär/sätta ihop, rengöra, reparera, byta ut, justera och installera komponenter på våra anläggningar. För att göra jobbet på ett effektivt och säkert sätt, kommer du få lära dig att snabbt identifiera vad som behövs göras på anläggningen.

På Air Liquide kommer säkerheten alltid först. Därför är en viktig del av ditt jobb att se till så att våra och våra kunders anläggningar uppfyller Air Liquide's och externa parters högt ställda säkerhets- och kvalitetskrav.

Denna roll utgår från Malmö, men eftersom att våra kunder finns inom många branscher och över hela landet, kan du förvänta dig en del resdagar. I tjänsten ingår också beredskap efter schema.

Vem är du?
Du har 3-5 års erfarenhet som reparatör eller tekniker. Det är en fördel om du redan innan har goda kunskaper inom svets och lödning, men det är inte ett krav. Även erfarenhet från processindustrin och/eller el och automation är meriterande. Du kan ta dig an nya IT-system fort och talar och förstår svenska samt har goda kunskaper i engelska (koncernspråk) samt har B-körkort.

Som person faller det naturligt för dig att ta ansvar och fatta självständiga beslut. I vårt team värderar vi att ställa upp för andra och därför söker vi en till positiv lagspelare till oss som sätter kunden i första rummet.

Övrig information
I denna tjänst ingår ca 25-50 resdagar om året där du kommer utgå från Malmö. I tjänsten ingår också beredskap var 4/5 vecka efter schema. Du rapporterar till Per-Erik Nilsson, Manager Technical Service. Om du har några frågor om rollen, var vänlig kontakta Per-Erik Nilsson, +46 40 38 12 73.

Skicka in din ansökan senast 25 augusti. Vi kommer fortlöpande gå igenom ansökningar och bjuda in till intervju, så tveka in med att skicka in din ansökan redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför bli en del av oss?
Air Liquide strävar för att bidra till hållbar framtid och vi har dedikerat oss till att gå över till en ren och hållbar gasindustri där vi genom innovation och högteknologi formar framtiden med utmärkta tjänster för industri och hälsa.

Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att när du växer så växer vi. Vi erbjuder dig därför fantastiska karriärmöjligheter i ett internationellt företag baserat i 75 länder, samtidigt som du kommer att arbetar i ett team som värderar nära samarbete och utveckling av varandra.

Andra förmåner är lunch till reducerade priser, generös semester, friskvårdsbidrag och mycket mer.

Lyssna på vår podcast med Clara, Kathrine och Ragnar för att höra mer om hur det är att arbeta här, work-life balance och utvecklingsmöjligheter.