Servicetekniker i Malmö och Västerås

Servicetekniker i Malmö och Västerås

Vill du briljera med din tekniska kunnighet i ett världsledande företag? Är du en problemlösare som gillar att arbeta självständigt?

Nu söker Air Liquide Servicetekniker i Malmö och Västerås som kommer att arbeta tätt tillsammans med våra service planerare för att ta hand om våra kunders nya och befintliga anläggningar.

På Air Liquide tror vi på att mångfalden hos våra team skapar kreativitet och dynamism. Om du är lagspelare med ett öga för felsökning, är du välkommen med din ansökan oberoende av nationalitet, religion, bakgrund, kön eller sexualitet.

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra
I din roll som Servicetekniker, är du ansvarig för att underhålla både våra och våra kunders nya och befintliga anläggningar. Du kan snabbt identifiera vad som behövs göras och utföra jobbet på ett effektivt och säkert sätt. Du kommer att inspektera, ta isär/sätta ihop, rengöra, reparera, byta ut, justera och installera komponenter på våra anläggningar.

På Air Liquide kommer säkerheten alltid först så därför är det en viktig del av ditt ansvarsområde att se till så att våra och våra kunders anläggningar uppfyller Air Liquide's och externa parters högt ställda säkerhets- och kvalitetskrav.

Dessa roller utgår antingen från Västerås eller Malmö, men eftersom att våra kunder finns inom många branscher och över hela landet, kan du förvänta dig en del resdagar. I tjänsten ingår också beredskap efter schema.

Vem är du?
Du har 3-5 års erfarenhet som reparatör eller tekniker. Det är en fördel om du redan innan har goda kunskaper inom svets och lödning, men det är inte ett krav. Även erfarenhet från processindustrin och/eller el och automation är meriterande. Du kan ta dig an nya IT-system fort och talar och förstår svenska samt har goda kunskaper i engelska (koncernspråk) samt har B-körkort.

Som person faller det naturligt för dig att ta ansvar och fatta självständiga beslut. I vårt team värderar vi att ställa upp för andra och därför söker vi en till positiv lagspelare till oss som sätter kunden i första rummet.

Övrig information
I denna tjänst ingår ca 25-50 resdagar om året. Du kommer ha kontor i Malmö eller i Västerås. I tjänsten ingår också beredskap var 4/5 vecka efter schema. Du rapporterar till Per-Erik Nilsson, Manager Technical Service. Om du har några frågor om rollen, var vänlig kontakta Per-Erik Nilsson, +46 40 38 12 73.

Skicka in din ansökan senast 3 juni. Vi kommer fortlöpande gå igenom ansökningar och bjuda in till intervju, så tveka in med att skicka in din ansökan redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför blir en del av oss? Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att när du växer, så växer vi.
Air Liquide är en av världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Vi är en stabil organisation som sedan vår start 1902 har vuxit till att idag finnas representerad i 75 länder, med ca 64 500 medarbetare och över 3.8 miljoner kunder och patienter. Genom vårt hållbarhetsarbete tar vi initiativ till en fortsatt tillväxt i ett samhälle med låga koldioxidutsläpp och en övergång till en mer hållbar industri.

Hos oss är harmonisk arbetsmiljö, trygghet och flexibilitet för att balansera arbets- och privatliv en självklarhet, och därför har vi kollektivavtal, tjänstepension samt friskvårdsbidrag.