Internationell Säljare inom kommersiell jakt och skytte, Aimpoint AB

Internationell Säljare inom kommersiell jakt och skytte, Aimpoint AB

Välkommen att söka en säljroll med stora internationella inslag!

Aimpoint skapade tekniken för rödpunktssikten och är världsledande inom området. Efter 40 års nära samarbete med experter på vapensystem, erfarna jägare och tävlingsskyttar från hela världen, är Aimpoints rödpunktssikten fortfarande förstahandsvalet för den som vill kombinera snabbhet med träffsäkerhet.Om tjänsten
I rollen som Regional Säljare inom segmentet kommersiell jakt och skytte hos oss på Aimpoint ingår du i ett team på fyra säljare. Du utvecklar, vårdar och ansvarar för våra relationer med agenter, distributörer och andra samarbetspartners för respektive marknad/land.

Arbetsuppgifter och ansvar:
  • Försäljnings- och budgetansvar för dina marknader/länder
  • Ansvar för distributörer, agenter och andra samarbetspartners inom tilldelade regioner
  • Utbilda distributörer och distributörernas säljare i Aimpoints produkter
  • Tillsammans med Aimpoints Skytteinstruktör arrangera skytteutbildningar
  • Medverka på nationella och internationella mässor tillsammans med distributörer
  • Tillsammans med distributör besöka befintliga och potentiella återförsäljare
Tjänsten är placerad vid Aimpoint’s kontor i Malmö men att arbeta som Regional Säljare hos oss är ett resande och omväxlande arbete med stora internationella inslag. Du besöker dina agenter och distributörer regelbundet och uppskattningsvis innebär din roll ca 80-120 resdagar/år, internationellt och nationellt. Då du kommer medverka på mässor och event som riktar sig till konsumenter/slutanvändare innefattar arbetet även vissa helger och kvällar. Du arbetar i nära samarbete med vår skjutinstruktör, marknadsavdelning och dina teamkolleger. Du rapporterar till försäljningschef.

Vår initiala tanke är att du kommer att fokusera på den svenska, danska och norska marknaden. Det finns dock goda möjligheter att anpassa regionen utifrån tidigare erfarenhet och dina språkkunskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs som bäst där du får användning av din starka inre motor - du har en förmåga att komma framåt, även när du inte har alla svar. Då du i din roll kommer att ha stora interna och externa kontaktytor ställer rollen krav på din förmåga att kommunicera och etablera relationer som bygger på förtroende. Som person är du disciplinerad och organiserad - du förstår vikten av att planera och dokumentera ditt arbete samtidigt som du hanterar att arbeta ad hoc när det krävs. Du är orädd men realistisk, du har stark tro på dig själv kombinerat med en förmåga att prioritera din tid på sådant som tar affären framåt.

Krav:
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, övriga språk är meriterande
  • Intresse för teknik
  • Trivs med resande jobb
  • Körkort
För att du ska lyckas och trivas i tjänsten ser vi det som en förutsättning att du har ett starkt jaktintresse/skytteintresse alternativt god försäljningsvana, gärna på internationell basis.

Vi erbjuder
Vi är ödmjuka inför våra anställdas kompetens och sätter stort värde på medarbetarnas kunskap på samma sätt som vi satsar på medarbetarnas hälsa och trivsel - vi behöver varandra för att lyckas. Vi bjuder våra anställda på förmiddags- och eftermiddagsfika varje dag och våra egna kockar serverar dagligen förstklassig lunch.

Tillsvidareanställning. Kollektivavtal. Företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Rollen utgår från vårt huvudkontor i Malmö. Goda pendlingsmöjligheter och fri parkering.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Dock senast 2019-05-05. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Jonas Ardemalm, Director Marketing & Sales- Commercial Sales; jonas.ardemalm@aimpoint.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)