Teknisk innesäljare

Teknisk innesäljare

Kort om tjänsten

Vi söker nu dig som i din roll som innesäljare vill vara med och utveckla våra kundaffärer ytterligare!

Till Ahlsell i Malmö/Arlöv söker vi en tekniskt kunnig innesäljare som vill vara delaktig i ett spännande projekt mot en av vår kunds nyckelkunder. För rätt person finns goda möjligheter att tjänsten på sikt kan komma att övergå till anställning direkt hos vår kund.

I samband med att en medarbetare går vidare internt söker vi nu hans ersättare som teknisk innesäljare. Har du tidigare erfarenhet som innesäljare, utesäljare och/ eller orderhantering av tekniska produkter kan detta vara en tjänst för dig.

Sökord: orderansvarig, innesäljare, teknisk innesäljare, säljare, fältsäljare, kundansvarig, kundtjänstmedarbetare, orderhandläggare

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork initialt och uthyrd till vår kund som en del av vår konsultverksamhet. Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VS, El och Verktyg & Maskiner. Koncernen har en årlig omsättning om cirka 23 miljarder SEK och cirka 4 800 anställda.

Mer om tjänsten

I rollen som teknisk innesäljare på Ahlsell kommer du att vara expert på att hjälpa en specifik nyckelkund med val av produkter och lösningar. Du möter denna kund i telefon respektive per mail och ansvarar för att styra kunden mot rätt alternativ och lösningar genom din höga servicenivå, ditt tekniska kunnande och ditt utpräglade affärstänk.

Rollen innefattar att lämna prisuppgifter, hantera ordrar, sköta returer, kontrollera leveranstider och hantera ev. reklamationer. Vidare tar du fram och följer upp offerter och arbetar till viss del även med utgående samtal vid ev. kampanjer. Du arbetar löpande med uppföljningar gentemot kunden för att säkra en hög kundnöjdhet och leveranssäkerhet.

Du arbetar i ett härligt team med nära samarbete med avdelningens resterande innesäljare och mot företagets utesäljare.

Din profil

Vi söker en person med erfarenhet som teknisk innesäljare, som vill vara delaktig i ett spännande tillväxtprojekt. Vi ser att du har en mångårig erfarenhet, med minimum på 3 år, från en likvärdig roll där du arbetat med industriprodukter. Du har genom din erfarenhet och kunskap förvärvat ett proaktivt förhållningssätt och en mycket god teknisk förståelse.

Som person är du en lagspelare som både vill ta till dig kunskap från teamet som dela med dig av dina erfarenheter och kompetenser för att bidra till ett starkt och kompetent team. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har ett stort ansvarstagande. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga, där du är flytande i svenska språket och har goda kunskaper i engelska. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning anses det meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Mattias Hjalmarsson
Telefon 040-660 12 12
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 15 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.