Driven och affärsutvecklande Lager och butikschef till Ahlsell

Driven och affärsutvecklande Lager och butikschef till Ahlsell

Tjänstebeskrivning

Är du driven och har ett bra sinne för försäljning och affärsutveckling inom byggbranschen? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Lager och butikschef till vår butik i Arlöv.

I rollen kommer du ha operativt ansvar för butikens byggsegment vilket även inkluderar personalansvar för 15 st medarbetare i butiken. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas där du med dina erfarenheter från byggmaterialshandlen kommer vara ansvarig för att utveckla, strukturera, driva och planera verksamheten framåt. Utifrån företagets övergripande mål ska du även fastslå realistiska mål för avdelningen för att sedan kommunicera och skapa förutsättningar för att nå dessa på bästa sätt.
Vidare förväntas du med ditt höga driv och initiativförmåga att vara en central spelare i vår resa i att utveckla butiken.

Dina arbetsuppgifter består även av att:
  • Affärsutveckling
  • Arbeta aktivt med försäljning och förhandling i köp- och beslutsprocesser
  • Rekrytering och personalfrågor
Krav på person

Vi söker dig som motiveras av att få vara med och utveckla ett redan starkt nationellt varumärke inom byggbranschen. Ditt engagemang, inställning och kompetens ska bidra till Ahlsells kundlöfte - Att göra det enklare att vara proffs. Vidare har du goda ledaregenskaper och uppskattar en rak och lösningsorienterad kommunikation. Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen stämmer du in på följande:
  • Har B-körkort
  • Är erfaren inom byggmaterialshandeln
  • Har ett högt driv och är lösningsorienterad
  • Motiveras av en central roll med mycket ansvar
  • Erfarenhet av liknande roll sedan tidigare
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Arlöv
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Carlsson på 073-353 75 46. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Sökord: Lagerchef, butikschef, affärsutveckling, bygg, bygghandel, byggmaterial, chef, ledare, försäljningschef.