Inside Sales Engineer till Aggreko Sweden AB

Inside Sales Engineer till Aggreko Sweden AB

Aggreko grundades i Nederländerna 1962 och gick in på Londonbörsen 1997. Sedan dess har företaget varit mycket framgångsrikt och är idag marknadsledande. Aggreko levererar effekt- och temperaturreglering till alla sektorer av industrin samt större händelser. Leveranser sker i 124 länder och företaget har 208 försäljnings- och servicekontor runt om i världen. Antalet anställda förra året var cirka 7 000.

Vi på Aggreko jobbar dygnet runt för att du ska få den el, värme och kyla du behöver när du behöver den - allt drivs av vår passion för varumärket, oöverträffad internationell erfarenhet och lokal kunskap.

Från stadsutveckling till unika kommersiella projekt och till och med humanitära nödsituationer tar vi vår kompetens och utrustning till alla platser, från världens mest trafikerade städer till några av de mest avlägsna platserna på jorden.

Vill du vara en del av vår spännande resa? Då har du chansen nu!

Om rollen
Vi söker nu en relationsbyggande säljare i södra Sverige. Du kommer att vara stationerad i Malmö och arbeta nära det externa försäljningsteamet. Detta är en supportande roll och eftersom den är ny har du stora möjligheter att vara med och utveckla den.

Huvuduppgifter:
  • Delta i vissa kundbesök + undersökningar på kundens siter, när så krävs
  • Ta emot inkommande förfrågningar och ordrar
  • Förbereda detaljerade offerter till kund
  • Bygga upp och upprätthåll relationer med kunder och se till att deras Aggreko-upplevelser maximeras
  • Aktivt använda CRM-system för hantering av pipeline och aktiviteter
Vem är du?
För att passa in i denna roll bör du fokusera på försäljningsleverans och hantera interna och externa kundförväntningar. Du är tekniskt kunnig och har minst 3 års relevant yrkeserfarenhet från en försäljningsdriven miljö. Där har du skaffat dig utmärkt förhandlingsvana och förmågan att identifiera framtida möjligheter baserat på kundens krav och feedback.

Du är van att uppnå dina högt ställda mål och du har förmågan att se helheten i affärer och vilken effekt din insats har på verksamheten. Du är uppmärksam på detaljer och lyssnar noggrant på dina kunders behov.

Naturligtvis behärskar du både svenska och engelska i såväl tal och skrift samt MS Windows.

Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen och vi tror att du är lojal, engagerad, professionell och självmotiverad. En annan egenskap som vi lägger vikt vid är din goda kommunikationsförmåga.

Men det viktigaste av allt är att du delar samma passion som vi gör - Samarbeta för att skapa en skillnad för vårt företag, varandra och de människor vi tjänar.

Unik anda och värderingar
Vi är ett globalt företag och som en familj! Oavsett var vi befinner oss i världen hittar vi samma värden för alla anställda:
  • VAR DYNAMISK - Vi använder vår entreprenörs passion för att leverera och få bra saker att hända
  • VAR EXPERT - Vi använder vår blandning av erfarenhet, kompetens och planerar att fortsätta
  • VAR TILLBAKA - Vi frågar det bästa av varandra och utnyttja vår skala och mångsidiga färdigheter för att växa starkare tillsammans.
  • BE INNOVATIVE-Vi lär oss från världen för ett bättre idag och för stora språng imorgon
Vad vi erbjuder
Aggreko är ett globalt marknadsledande företag och för rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget.
Aggreko prioriterar och är växande på den skandinaviska marknaden vilket innebär att man får vara med i en spännande uppbyggnad av bolaget i Sverige.
Aggreko driver forskning och utveckling framåt för att hitta smarta lösningar på framtidens energiproblem och vi introducerar alternativa och grönare bränslen.
Aggreko utvecklar även nya teknologier för att göra vår uthyrningsutrustning renare, tystare och effektivare.

Är du intresserad?
Aggreko samarbetar med Badenoch + Clark
och eventuella frågor angående positionen besvaras av Senior Recruitment Consultant Catinka Andersson, catinka.andersson@badenochandclark.se eller +46 73 684 73 15.
Urvalet är pågående så ansöka om rollen så snart som möjligt!

Sista ansökningsdagen är den 20/3.

Badenoch & Clark använder personlighetstester och videointervjuer som en del av vår urvalsprocess.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)