Vi söker Malmös vassaste upphandlare!

Vi söker Malmös vassaste upphandlare!

Nu söker vi fler passionerade upphandlingskonsulter till vårt kontor i Malmö. Tillsammans med oss på AffärsConcept kommer du kunna skapa samhällsnytta och göra skillnad för våra kunder och leverantörer. Vi brinner för att göra de bästa upphandlingarna och strävar efter att ligga i framkant inom offentlig upphandling.

Att arbeta hos oss innebär:
  • Att genomföra olika typer av upphandlingar inom varierande områden och branscher.
  • Ett varierande arbete med många kontakter där du ständigt få nya infallsvinklar både från kunder och kollegor.
  • Att du kommer få jobba med de mest spännande och utvecklande uppdragen tillsammans med andra riktigt vassa upphandlingskonsulter.
  • Att du kommer driva flera uppdrag parallellt och sköta dialog med våra kunder varför vi ser att du också är en duktig projektledare som alltid levererar.
Vad vi tror att du har med dig:
  • En eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, juridik eller ingenjörsämnen, alternativt inom entreprenadprojekt, upphandling eller annan för tjänsten relevant utbildning.
  • Några års erfarenhet av upphandling enligt LOU/LUF samt kvalificerat inköps- och upphandlingsarbete.
  • Ett nyfiket förhållningssätt.
Vem vi tror att du är:
En person som trivs att arbeta med frihet under ansvar, och som är bekväm i en konsultroll med många olika kontaktytor. Du har ett härligt driv, goda projektledaregenskaper och vill alltid leverera. Du ser till att skapa affärsmässiga resultat såväl för oss som för kunden och räds heller inte att anpassa dig till nya människor och miljöer. Vi tror också att du tycker om att skriva och utforma texter, lära av andra och dela med dig av din egen kunskap. Men framförallt tro vi att du är en person som gillar att ha kul på jobbet och vill ha det tillsammans med oss!

I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niclas Andersson
Telefon 0317016204
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sklkommentus/affarsconcept.se
Sista ansökningsdag 4 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AffärsConcept är Sveriges största konsultföretag inom offentlig upphandling och ingår i SKL Kommentus koncernen. Vi hjälper köpare inom offentlig sektor att genomföra lyckade affärer. Verksamheten består av i huvudsak fem inriktningar: upphandling, utbildning, utredning, uppföljning samt upphandlingsrätt. AffärsConcept är verksamt i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje år utför vi ca 400 konsultuppdrag och genomför 150 utbildningsdagar.

Vi hjälper kunden i hela upphandlingsprocessen. Vi utarbetar förfrågningsunderlag, utvärderar anbud, arbetar med strategi och paketering av upphandlingar, uppföljning och avtalsvård mellan upphandlingarna samt tillhandahåller juridiskt stöd vid överprövningsärenden och rättsutredningar. Vi driver vid behov även rättsliga prövningar åt våra kunder inom offentlig upphandling. Läs mer om vår verksamhet på www.sklkommentus/affarsconcept.se