Teknisk säljare till Aerzen

Teknisk säljare till Aerzen

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst inom ett av branschens starkaste företag

I rollen som teknisk säljare kommer du arbeta med att marknadsföra och sälja Aerzens hela produktportfölj. Ditt primära uppdrag blir att lokalisera nya kunder och utveckla befintlig kundstock med fokus på helhetslösningar. Du kommer ansvara för hela säljprocessen från granskning av underlag, utformning av kalkyler till färdig offert med avslut. Dina kunder finner du främst inom industrin, OEM samt konsulter och kommuner.

Du som söker har en stark egen motor och ett tydligt affärs- och kundfokus. Du inger förtroende bland dina kunder och där du med din utpräglade servicekänsla och ödmjukhet hjälper och styr kunden mot lönsamma affärer. Du är ihärdig och gör allt för att lyckas i din strävan att nå högt uppsatta mål. Vidare har du erfarenhet men framförallt förståelse för hur man skapar ett bra och nära samarbete med kunden.

Vi söker dig som:
  • Har teknisk grundutbildning eller likvärdig erfarenhet
  • Har jobbat med teknisk lösningsförsäljning/produktförsäljning mot företagskunder, gärna med capital sales
  • Har ett starkt inre driv och l är lösningsorienterad
  • Är en strukturerad och vass kommunikatör samt van att kommunicera kring helhetslösningar
  • Har B-körkort
Vi erbjuder:
  • En chans att påverka din egen framgång
  • Goda marknadsmässiga lönevillkor
  • Förmånen att företräda ett av branschens starkaste varumärke
  • Ett företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär
Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 0760001810 eller via mail: shahnoza.ibragimova@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se.

Sedan år 1864 har AERZEN tillverkat högpresterande maskiner för industrin. Vi har utvecklats, från att tidigare ha varit en enda maskinfabrik, till en global konkurrent som levererar tillförlitliga, högpresterande och energieffektiva blåsmaskiner och skruvkompressorer över hela världen. Längs vägen har vi gått i spetsen när det gäller innovation inom vårt område av komplexa och krävande applikationer och utvecklat flera nya teknologier som inte bara svarat på marknadens behov, utan även vidareutvecklat den.

Sökord: Laholm, Malmö,Växjö, Skåne, Halland, Jönköping, regionsäljare, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, b2b, sales, ”sales only”
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 12 juli (18 dagar kvar)