Mötesbokare Malmö

Mötesbokare Malmö

Nu söker vi ytterligare 2 mötesbokare till vårt team i Malmö!

Har du höga ambitioner och vill kunna påverka din egen lön?
Kanske pluggar du idag och vill ha det perfekta extrajobbet?
Vill du kunna tjäna en snittlön på 250kr per timme?

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Som mötesbokare hos oss kommer du att ansvara för att boka in möten med våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att genom telefon identifiera kundens behov, och därefter boka in möten i dina Rådgivarkollergors kalender.

Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Här erbjuds du att vara del av ett fantastiskt team som bokar möten åt våra företagsrådgivare. Vidare får du en god grund att stå på då du kommer få lära dig mycket om såväl ekonomi, företagande och försäljning vilket är oerhört meriterande för framtiden.

Vi söker dig som
  • Har gymnasieutbildning
  • Försäljningserfarenhet är meriterande, men inget krav
Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning, kontinuerlig coachning och säljträning. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork. Trivsel är nyckelordet för framgång, tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.

Du jobbar 20 - 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag.
Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.

Urval och tillsättning sker löpande.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer en personlig utveckling inom din befattning. Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du successivt att börja boka dina egna möten. Då vi är ett snabbväxande företag kommer det även finnas mycket goda möjligheter för att utvecklas vidare inom företaget.

Arbetsuppgifter
  • Tjänsten innebär att du via telefon bokar in möten åt företagets företagsrådgivare
  • I din roll ansvarar du för att presentera våra olika lösningar och därefter boka in möten direkt in i dina kollegors kalendrar
Heltid, Deltid, Tillsvidareanställning
Prestationsbaserad lön med en provisionsmodell som ger dig stor möjlighet att påverka din lön. Snittlön för mötesbokare idag är ca 250kr per timme.
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 – 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se eller direkt via "ansök" knappen

Välkommen med din ansökan!

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Telefon 040 - 13 31 31
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://advisera.se/
Sista ansökningsdag 22 nov (7 dagar kvar)