Advisera söker företagsrådgivare i Malmö

Advisera söker företagsrådgivare i Malmö

RÅDGIVARE
Vi söker rådgivare inriktade mot Företagsförsäkring, Finansiella produkter och IT & Telekomtjänster som delar vår vision.

Efter en grundläggande utbildning kommer du successivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Det här är den perfekta tjänsten för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.

Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.
Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning.
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

ARBETSUPPGIFTER
 • Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
 • Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
 • I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål
VI SER GÄRNA ATT DU
 • Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
 • Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
 • Innehar B-körkort
 • Är socialt kompetent med hög moral och etik
 • Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
 • Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

PERSONLIGA EGENSKAPER
 • Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
 • Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
 • Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
 • Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
 • Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 - 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Sökord: Advisera, företagsrådgivare, mötesbokare, säljare, utvecklas, personligt, driv, resa, utmanande, förmedlar, attraktiva, tjänster, telefoni, finansiella, försäkringar, rådgivning, försäljning, relationer, lösning, kunder, mål,metoder, utbildning
Mer info
Kontaktperson Björn Montnémery
Telefon 040 - 13 31 31
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.advisera.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM ADVISERA
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till 15 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.

Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.