Administratör

Administratör

Advisera söker administratör till vårt huvudkontor i Malmö

Är du noggrann, strukturerad och serviceminded?
Är du intresserad av att arbeta på ett av regionens snabbast växande företag?

Vi letar efter ytterligare en driven medarbetare som motiveras av att ta egna initiativ till vårt supportteam. Vi värdesätter långsiktiga relationer och medarbetare som brinner för att leverera högsta möjliga service till våra företagskunder.

I din roll som administratör kommer du löpande ha daglig kontakt med våra rådgivare, kunder och leverantörer. Du kommer ingå i vårt supportteam men arbetet kräver en stor förmåga att arbeta självständigt. Utöver den löpande supporten består arbetsuppgifterna av kvalitetssäkring och avtals- och kundadministration. För att hantera det dagliga arbetet krävs det att du är lösningsorienterad och att du samtidigt presterar och trivs att arbeta i ett högt arbetstempo.

Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Vi söker dig som
  • Har gymnasieutbildning
  • Har erfarenhet av administrativt arbete
  • Har goda kunskaper i Excel
  • är 21 år eller äldre

Tidigare erfarenhet av compliance är meriterande.

Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning och kontinuerlig coaching. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork.
Trivsel är nyckelordet för framgång där tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.

Du jobbar 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag.

Urval och tillsättning sker löpande.

Placering: Malmö

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-03-29

Kontaktperson: Daniel Bogojovski,
040 – 631 23 22

Ansökan skickas
till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Daniel Bogojovski
Telefon 040 631 23 22
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://advisera.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen.
På kort tid har Advisera vuxit till 15 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.

Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Söker du nya utmaningar?

Hör av dig till en av regionens
snabbast växande aktörer!