Relationsbyggande Säljare som gillar problemlösning!

Relationsbyggande Säljare som gillar problemlösning!

Om tjänsten

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av inspirerande ledarskap, korta beslutsvägar, samarbete och goda utvecklingsmöjligheter?
Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen eller liknande, och som är redo att ta dig an en roll med mycket frihet och stor potential.

På Adapteo blir du del av en företagskultur som kännetecknas av en öppen attityd, att alltid stötta varandra och ett gemensamt förhållningssätt till vad som ska göras. Beslutsvägarna är korta och den gemensamma nämnaren för de anställda är att alltid försöka överträffa kundens förväntningar, tillsammans!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetet som Säljare på Adapteo är flexibelt med en stor portion av problemlösning, relationsbyggande och frihet under ansvar. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen, där du både skapar nya affärsmöjligheter samtidigt som du ansvarar för dina befintliga kunder. Du bygger förtroende hos dina kunder som kan lita på att du kommer att leverera lösningar med bästa kvalitet på utsatt tid. Du kommer att arbeta aktivt med Performance Management, målformulering, utveckling och uppföljning mot uppsatta mål.

Vem är du?
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med dina kunder och kollegor
  • Du är resultatinriktad med ett stort affärssinne och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus
  • Du är strukturerad, noggrann och förtroendeingivande i din roll
Om verksamheten

Adapteo är Nordens ledande leverantör av modulära fastigheter. Bolaget är verksamt i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland.

Adapteo är ett nytt varumärke med mer än 30 års erfarenhet - från förvärvet av Nordic Modular Group och avknoppningen från Cramo. Sedan 2019 är bolaget helt självständigt, och börsnoterat på Nasdaq Stockholm. År 2018 uppmätte Adapteos omsättning 221 miljoner euro. Vi är idag ca 400 anställda, och har vårt huvudkontor i Vantaa och Stockholm.

Våra kunder utgörs av allt från börsnoterade företag till små familjeföretag, skolor, förskolor, kommuner och landsting.

Adapteo AB har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Lund samt lager- och underhållsverksamhet i Enköping, Jönköping och Eslöv.

Ett förändrat samhälle behöver anpassningsbart utrymme. På Adapteo ser vi till att alla har rätt utrymme, så att människor kan växa och samhällen kan utvecklas. Vi skapar flexibla och hållbara modulbyggnader för skolor, kontor och boende.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (6 dagar kvar)