Regional Operations Manager Region Syd

Regional Operations Manager Region Syd

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-partners har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco Group skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing på 34 orter runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi söker en Regional Operations Manager till vår organisation Managed Services region Syd. Managed Services är vår organisation som samarbetar med våra största strategiska kunder gällande bemanning och rekrytering med koncepten Onsite och Hubsite. Verksamheten är idag spridd över hela landet och består idag av mer än 2500 konsulter som är i arbete varje dag.

Vad vi kan erbjuda dig
Som en av två Regional Operations Managers i Sverige, kommer du att ha fullt ansvar vår Onsite- och Hubsiteverksamhet Region Syd. Du ansvarar över att leda det operativa arbetet genom våra erfarna Regional onsite Managers som arbetar på våra enheter i Region Syd.

Du kommer att ingå i Adeccos ledningsgrupp för Managed Services där du tar en aktiv roll och rapporterar till vår Försäljningsdirektör som tillika är Country Practice Leader för konceptet Managed Services. Du deltar såväl i det strategiska- som operativa utvecklingsarbetet av vårt Onsite-/Hubsitekoncept i Sverige som ingår i den internationella organisationen.

Du kommer att ha en hög närvaro såväl mot kund som på våra lokala kontor i syfte att utveckla våra affärer och stödja vår verksamhet.

Du har personal- samt resultatansvar där budget, prognostisering, rapportering och uppföljning ingår som naturliga delar.

Med ett fokus på effektivisering kommer du att samarbeta med vår Process Specialist för att ständigt förbättra och utveckla våra leveransprocesser.

Vem vi tror du är
Du är en erfaren ledare som har vana av distansledarskap och att leda kompetenta och erfarna medarbetare.
Du har en säljbakgrund där du jobbat med strategisk försäljning, har förståelse för inköpsprocesser där du mest troligt lett större projekt. Det är starkt meriterande om du arbetat med kunder inom lager, industri och produktion.

Du har en vana, samt drivs av, att leverera mot uppsatta mål och nyckeltal.

Vår bransch är oerhört snabbrörlig, för att lyckas och trivas är det därför meriterande om du har erfarenhet av branschen.

För att lyckas i rollen och för uppgiften är du strategisk, drivande och målmedveten. Du ser kundnytta och är processinriktad där du har en förmåga att prioritera. Du är samarbetsorienterad, flexibel och kan delegera.

Vi kommer att lägga stor vikt vid både din tidigare erfarenhet men även personlighet vid vårt urval.

Välkommen med din ansökan
Vänligen ansök snarast genom nedan länk. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via epost. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Linda Dahlberg på linda.dahlberg@badenochandclark.se alternativt 0736-847197. Ansök senast 19/1. Du kommer eventuellt få utföra tester lämpade för tjänsten. Första intervjuer planeras att äga rum den 28-31/1.

Adecco Group
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group, tillsammans med ett stort antal företag inom HR, på flera marknader runt om i världen. I Sverige ingår förutom Adecco, även Modis och Badenoch & Clark.

Gemensamt för koncernens samtliga varumärken är kärnvärderingarna och ledorden passion, entreprenörskap, ansvar, laganda och kundfokus. Adecco Group är världens ledande leverantör av HR-lösningar och världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 uthyrda konsulter på uppdrag varje dag, är Adecco Group även en av världens största arbetsgivare.

Koncernen bildades 1996, efter fusionen av det schweiziska företaget Adia och det franska företaget Ecco. Adecco Group är idag ett Fortune Global 500-bolag listat på SIX Swiss Exchange. Fortune Global är en lista över världens 500 största bolag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 19 jan (2 dagar kvar)