Credit Controller till Hilti

Credit Controller till Hilti

Nu söker Hilti Svenska AB en vikarierande Credit Controller till sitt huvudkontor i Arlöv.
Har du en ekonomisk utbildning och är en självständig administratör? Är du van och bekväm med att bemöta kunder? Då ska du söka den här tjänsten idag!

Om Hilti Svenska AB
Hilti Svenska AB är ett byggteknikföretag och har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Om tjänsten
Som vikarierande Credit Controller ingår du i ett Finansteam på sex personer i Arlöv som samarbetar med ett Shared Service Center beläget i Manchester. Genom löpande redovisningsuppgifter säkerställer du att den dagliga driften fungerar. Du har fem kollegor i ett trevligt kontorslandskap där ett gott samarbete krävs och din närmaste chef endast är några steg bort. Du rapporterar till Finance Business Partner.

I din roll som vikarierande Credit Controller är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kreditbedömningar
  • Löpande kontakt med säljare, butiker och kunder
  • Avstämningar av kundreskontra
  • Diverse ekonomirelaterade frågor
Om dig
Vi söker dig som har en grundläggande utbildning inom ekonomi och erfarenhet av kundkontakt. Du måste vara en bra lagspelare som har lätt för att samarbeta.
Meriterande är om du har arbetat i SAP.

Vidare ser vi att du är snabblärd, självständig och naturligtvis administrativt lagd. Tempot är högt vilket kräver att du är stresstålig och kan arbeta strukturerat på egen hand.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du kan arbeta självständigt under högt tempo
  • Har en hög datorvana
  • Pratar och skriver flytande svenska samt god engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som vikarierande Credit Controller är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget är fastställt till 4 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten startar december 2018 och slutar mars 2019. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Höglund via 073-684 73 23

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Credit Controller, ekonomi, administration, kreditgivning, avstämning, inkasso, redovisning, kundreskontra, Arlöv, SAP, Hilti, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.