Vi söker praktikanter till våren inom bemanning och rekrytering

Vi söker praktikanter till våren inom bemanning och rekrytering

Vill du bli del av en arbetsplats som genomsyras av glädje och laganda, samtidigt som du skapar kontakter inom världens största HR-partner? Då har vi praktikplatsen för dig!

Om praktiken
Som praktikant kommer du tillhöra Adeccos kontor General Staffing och ingå i ett team på 14 personer som arbetar med bemanning och rekrytering mot våra kunder i Skåne. Vi söker dig som vill ha praktik i Malmö eller i Helsingborg (vi har kontor på båda orterna).

Under din praktik kommer du att få följa och medverka i det vardagliga arbetet kring bemanning och rekrytering som innefattar bland annat:

Rekryteringsprocessen:
  • Urval / pre-screening och utskick av tester MAP/MATRIGMA
  • Strukturerade telefonintervjuer alt. administration av videointervjuer
  • Boka upp intervjuer och delta vid gruppintervjur och djupintervjuer
  • Referenstagning
  • Bakgrundskontroll
Bemanningsprocessen:
  • Förbereda anställningsunderlag
  • Schemalägga, bekräfta tidrapporter och stötta vid fakturering
  • Boka upp konsulter på arbetspass via Adecco Direct
  • Allmän administration och supportering gällande konsultsupport
Praktikperioden omfattar våren 2020.

Om dig
För att vara kvalificerad till en praktikplats hos oss så skall du vara berättigad att göra praktik genom din utbildning på Högskola/universitet. Praktikplatsen passar dig som är social, noggrann och tycker det är roligt att ha kontakt med olika människor. Ditt positiva sätt och känsla för service gör att du kommer trivas. Du tycker det verkar intressant med personbedömning och trivs på en praktikplats med administrativa uppgifter. Du trivs med att arbeta vid datorn och att använda telefon. Du är trygg med att använda både engelska och svenska som arbetsspråk.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om praktikperioden
Vi ser positivt på om du har möjlighet att praktisera hos oss under hela vårterminen 2019 med ett minimum på 10 veckor. Arbetet är förlagt på heltid, måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Praktikplatsen skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige erbjuder vi såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Susanna Kanold på 0736-847139
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Praktikplats, Praktikant, Rekrytering, Bemanning, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.