Vi söker dig som vill jobba extra inom bemanning och rekrytering

Vi söker dig som vill jobba extra inom bemanning och rekrytering

Vill du ha ett deltidsjobb där du får samarbeta tätt med en grupp av inspirerande Business managers och Recruiters som har nära till skratt? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje och laganda, samtidigt som du skapar kontakter inom världens största HR-partner? Då har vi deltidsjobbet för dig!

Om tjänsten
Som Bemanning- och rekryteringsassistent kommer du att tillhöra Adeccos Onsite och Hubiste kontor i Malmö och ingå i ett team på 6 personer. Vi jobbar med bemanning och rekrytering mot några av våra största kunder regionen. Du kommer både stötta Recruiters och Business managers i olika delar av deras vardag.

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som är affärsorienterade och präglas av en positiv anda, lösningsfokus och teamkänsla. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Malmö där vi jobbar i öppet kontorslandskap med en positiv atmosfär och arbetsglädje som genomsyrars av en tempofylld miljö. Vi spenderar en stor del av vår tid ute hos våra kunder, vilket innbär en del självständigt arbete på vårt kontor så du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Som Bemmaning- och rekryteringsassistent kommer du att få medverka i det dagliga arbetet kring bemanning och rekrytering och innefattar bland annat:
  • Administrativa uppgifter gällande konsulter
  • Delar av rekryteringsprocessen så som urval, telefonintervjuer och referenstagning och intervjuer.
Om dig
Vi söker dig som studerar en utbildning inom Human Resources, Beteendevetenskap, Service Management, Ekonomi, Försäljning eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier och vill ha ett givande deltidsjobb.

Jobbet som Bemanning- och rekryteringsassistent passar dig som är social, noggrann och tycker det är roligt att ha kontakt med olika människor. Ditt positiva sätt och känsla för service samt din flexibilitet gör att du kommer trivas här. Som person är du pålitlig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta vid datorn och att använda telefon. Du är trygg med att använda engelska och svenska som arbetsspråk.

Arbetet är förlagt måndag-fredag mellan 08-17. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba 2 dagar i veckan, detta kan vara hela dagar eller halva dagar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Bemanning- och rekryteringsassisten är en timanställning med start omgående.

Du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Bemanning, Rekrytering, Adecco, Malmö, Konsultchef, Rekryterare, Administration
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.