Ventilationskalkylator/Projektledare till bemt AB

Ventilationskalkylator/Projektledare till bemt AB

Om tjänsten
Som Ventilationskalkylator/Projektledare hos bemt AB kommer du att arbeta med upprättandet av anbud- och budgetkalkyler för ventilationssystem. Här deltar du i anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag baserat på dina goda kunskaper om rådande marknadspriser. Dina kalkyler gällande omkostnader, mängdberäkning och prissättning genererar således noggranna och träffsäkra underlag.

Som kalkylator hos bemt AB får du ett spännande och varierande arbete med möjlighet att räkna på varierande projekt, stora som små, till kunder inom flera olika segment och branscher. Du kommer ha nära samarbete med de andra interna avdelningarna så som Styr, VVS, kyl och el vid upprättande av förfrågningar.

Förutom att bistå och stötta dina kolleger i pågående projekt så kommer du också få möjlighet att projektleda dina egna arbeten. Vid projektledning ansvarar du bland annat för planering, koordinering, inköp och leveranser. Arbetet innefattar även löpande kontakt med beställare, underleverantörer, montörer och andra interna kontaktpersoner.

Bemt AB är en arbetsplats med högt i tak, hjärtlig laganda och korta beslutsvägar. Här hjälps teamet åt och brinner för att skapa en rolig, trivsam och utvecklande arbetsplats. Tempot är högt och skratten många. Här kan man verkligen säga att ingen dag är den andra lik.

I din roll som Ventilationskalkylator/Projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Upprättande av anbud- och budgetkalkyler
  • Bistå vid projekt samt driva egna projekt
  • Löpande kontakt med beställare, underleverantörer och interna kontaktpersoner
  • Verka för ständiga förbättringar och utveckling i enlighet med företagets mål och visioner
Tjänsten som Ventilationskalkylator/Projektledare innebär en fastanställning hos BEMT AB.

Om dig
Vi söker dig med flera års erfarenhet av ventilationskalkylering. Du har en god förståelse för branschen, gedigna kunskaper inom kalkylering och vill nu utvecklas vidare i en projektledande roll.

Arbetet ställer höga krav på tekniskt kunnande, hög servicenivå och lösningsorienterat arbetssätt. Du besitter en god administrativ förmåga och dokumenterar med lätthet ditt arbete på ett noggrant och strukturerat vis.

För att lyckas i rollen har du lätt för att kommunicera med såväl kolleger som kunder. Med en hög social kompetens och positiv inställning skapar du framgångsrikt nya relationer. Ditt ständiga kundfokus genererar således ett högt förtroende hos både befintliga och nya kunder.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flera års erfarenhet av ventilationskalkylering
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B körkort
Har du erfarenhet av kalkylprogrammet Wikells och/eller CAD verktyg som t.ex. MagiCad är detta meriterande.

Om bemt AB
Bemt AB är ett privatägt och ledande företagen inom ventilation, kyla och el. Vi är en organisation med hög kompetens inom våra affärsområden; service och entreprenad. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Malmö. Övriga kontor är placerade i Stockholm, Kristianstad och Sundsvall.

Bemt ingår i bemtgruppen AB tillsammans med bl.a. VVS Installatören, Skåneinstallatören och Bemt Nord som tillsammans omsätter 260 miljoner. Här har vi över 150 välmotiverade och kompetenta medarbetare, vilket är en viktig del i vår framgång. Bemt gruppen utgörs av expanderande företag som präglas av framåtanda och utveckling. Vi besitter tydliga strategi för att tillväxt såväl nationellt som lokalt.

Bemt AB är ett värderingsstyrt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Delaktighet, kvalitet och service är några av våra ledord. Trots stor tillväxt ser vi oss själva som det lilla företaget med korta beslutsvägar. Vi bryr oss om varandra och har en fin och god "BEMT-anda" i företaget.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess samarbetar bemt AB med Adecco, har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Adeccos ansvariga rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alternativt via 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Adecco, bemt, Skåne, Malmö, kalkylator, ventilation, ventilationskalkylator, Projektledare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.