Studenter till kommande uppdrag hos Adecco

Studenter till kommande uppdrag hos Adecco

Söker du extrajobb parallellt med studierna? Vill du utvecklas och få arbetslivserfarenhet redan under din studietid? Se hit! Vi på Adecco har flera spännande tjänster för studenter som kommer att dra igång i höst. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som student hos oss på Adecco kommer du att arbeta ute hos någon av våra spännande kunder. Vi söker studenter inom flera olika områden då tjänsterna kan variera mellan service, ekonomi, teknik, juridik och mer därtill. Tjänsterna kommer att vara placerade runt om i Skåne.
I din roll som studentmedarbetare kan dina arbetsuppgifter innebära:
  • Administration & dokumentation
  • Kunddialoger & service
  • Problemlösning & analys
  • Reception & kundtjänst
Som studentmedarbetare hos Adecco får du möjlighet att utvecklas inom det du studerar idag. Du får relevant arbetslivserfarenhet och möjlighet att bredda ditt kontaktnät. Du blir erbjuden studentanställning hos Adecco Student AB och kommer att arbeta ute hos någon av våra spännande kunder. Start för uppdrag kan variera beroende på kund och din tillgänglighet.

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken och motiverad att göra något mer utöver studierna. Du har förmågan att balansera studier med arbete och planera din tid väl. Vidare ser vi att du är nyfiken och tycker om att lära dig nya arbetssätt och arbetsuppgifter. Du är professionell i ditt bemötande med kollegor såväl som kunder. Som studentmedarbetare är det viktigt att du är flexibel och kan tänka dig att ställa upp för dina kollegor med kort varsel.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du studerar på minst 50%
  • Har möjlighet att jobba ca 2 dagar/vecka utöver studierna
  • Minst ett år kvar av dina studier
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Erik Wictorin via erik.wictorin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Skåne, ekonomi, juridik, service, administration, student, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.