Studenter till SEB Malmö/Lund

Studenter till SEB Malmö/Lund

Adecco söker rådgivare till SEB:s kundtjänst i Malmö/Lund med start i november. Är du student, brinner för service och vill jobba i en dynamisk och spännande bransch? Då har vi jobbet för dig, ansök redan idag!

Om jobbet
Du kommer att tillhöra en studentpool och jobba på SEB:s olika bankkontor i Skåne. I din roll som Service Manager är du SEB:s ansikte utåt och den som först möter kunden. SEB strävar efter att ge sina kunder en service utöver det vanliga och för att trivas med tjänsten uppskattar du kontakten med andra människor och brinner för service.

Som Service Manager kommer du att:
  • Möta och hjälpa kunder att lösa olika bankärenden
  • Guida och utbilda i olika digitala tjänster
  • Vid behov slussa kunden vidare till annan kompetens inom SEB
Tjänsten kommer att inledas med en gedigen introduktion både digitalt och fysiskt på kontoren för att du ska få rätt förutsättningar och komma in i din nya roll på ett bra sätt.

Om dig
Du trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Som person har du en personlig mognad och brinner för service, är social och gillar att träffa kunder både spontant och i bokade möten. Viktiga egenskaper för tjänsten är att vara engagerad, effektiv och att kunna prioritera när det behövs. Du är kreativ och vågar testa nya lösningar. Det är viktigt att du har ett intresse för ekonomi och är nyfiken på vad som händer i finansbranschen.
Du vill ha ett kvalificerat deltidsarbete där du kan kombinera dina teoretiska kunskaper med praktiskt arbete. Du är i början av din högskoleutbildning och har minst tre terminer kvar. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och kundkontakt är meriterande.
Viktigt för tjänsten är att:
  • Du kan jobba minst 2 vardagar i veckan
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om SEB
SEB är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att företag ska vara hållbara för framtiden. SEB strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där alla känner sig uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer om hur det är att arbeta på via www.sebgroup.com/career

Om anställningen hos Adecco
Tjänsten som Service Manager är ett konsultuppdrag med start i november. Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Erik Wictorin via 0736 84 76 73

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Service Manager, Kundtjänst, Rådgivare, Bank, Finans, SEB, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.