Speditör inom flygfrakt till internationellt bolag

Speditör inom flygfrakt till internationellt bolag

Om tjänsten
Som Speditör kommer du att vara företagets ansikte mot kund och jobba med att utveckla och bibehålla relationer med dessa. Du kommer att jobba på ett internationellt företag med kontor och kunder över hela världen. Rollen som Speditör är varierande och du arbetar i team, både med dina kollegor och med personal hos kunder. I arbetsuppgifterna ingår Export & Import spedition för flygfrakt.

Tjänsten som Speditör är ett konsultuppdrag i Malmö med start i april och sträcker sig initialt 5 månader med goda möjligheter till förlängning.

Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet från branschen alternativt att du är relativt nyexaminerad från en högskola/yrkesutbildning med inriktning logistik. Du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar väl med kollegor för att lösa uppgifterna på bästa sätt. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och har ett stort kundfokus. Vidare ser vi att du har god social kompetens och arbetar obehindrat på både engelska och svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Erik Wictorin via tel: 0736 84 76 73 alt. erik.wictorin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Speditör, Adecco, Spedition, Malmö, Logistik, Flygfrakt
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.