Sjuksköterskor till spännande uppdrag i Malmö

Sjuksköterskor till spännande uppdrag i Malmö

Är du sjuksköterska och vill ha möjligheten till varierande uppdrag samt att själv kunna styra din arbetstid? Då har vi på Adecco uppdragen för dig!

Om tjänsten
Att jobba som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska hos Adecco ger dig en möjlighet till att få ett tryggt och flexibelt arbete. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig uppdrag som är anpassade till dig avseende uppdragslängd, kompetens och geografi. I rollen som bemanningssjuksköterska har du också möjlighet att prova på många olika arbetsplatser vilket gör att du utvecklas in din yrkesroll.

Vi kan erbjuda både långa eller korta uppdrag inom intressanta områden i hela Sverige med varierande arbetstider enligt överenskommelse. Du kommer att vara anställd som konsult hos på Adecco

Om dig
Du är trygg i din yrkesroll, tycker det är spännande och roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du utgår ifrån patientens behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, empatiskt förhållningssätt och samarbete.

Vidare ser vi att du är van att ta ansvar och snabbt kunna komma ta dig an olika arbetsuppgifter. Du är flexibel, serviceinriktad samt besitter kunskap och erfarenhet att arbeta självständig. Din drivkraft, initiativförmåga samt goda pedagogiska förmåga kommer att komma väl till pass i denna roll.

Viktigt för tjänsten är:
Legitimerad sjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet
Kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift
Kunskap i Take Care

Om Adecco
I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lina Dahlqvist via Adecco 073-684 70 55

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ssk, sjuksköterska, Stockholm, Sjukhus, vårdcentral, Karolinska, S:t Görans sjukhus
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.