Servicetekniker till kundföretag i Malmö!

Servicetekniker till kundföretag i Malmö!

Är du en händig person som trivs med att arbeta ute hos kunder? Är du bra på att samarbeta och har en bakgrund inom exempelvis el, verkstad eller mekanik? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som servicetekniker hos vår kund i Malmö kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som innefattar reparationer, felsökningar samt förebyggande underhåll på utrustning hos företagets kunder. Den huvudsakliga utrustningen man arbetar med är pumpar för hela kretsloppet. Du arbetar tillsammans med två andra servicetekniker ute hos kommuner och företag. Arbetstiderna är förlagda dagtid 07.00-16.00 måndag till fredag.
I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Reparationer, felsökningar och förebyggande underhåll på utrustning
  • Kundbesök runt om i Skåne
Om dig
Kanske arbetar du idag som elektriker eller underhållstekniker, alternativt besitter någon annan praktisk erfarenhet inom verkstad, el eller VVS. Du är kunnig inom antingen elektriskt eller mekaniskt underhåll. God servicekänsla, samarbetsförmåga och ett enkelt och trevligt sätt är viktiga förutsättningar för att lyckas på uppdraget. Du är prestigelös vad gäller uppgifter.
Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Erfarenhet som mekaniker, elektriker, VVS eller från verkstad
  • Flytande svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget är löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Susanna Kanold via telefon 073- 684 71 39 eller mail susanna.kanold@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.