Servicetekniker till GVM Gräsvårdsmaskiner AB!

Servicetekniker till GVM Gräsvårdsmaskiner AB!

Om tjänsten
Som Servicetekniker hos branschledande GVM Gräsvårdsmaskiner AB kommer du att vara en viktig del i företagets fortsatta framgång. GVM Gräsvårdsmaskiner AB:s produktsortiment innehåller produkter inom grönytebranschen så som gräsklippare, golfbilar, vältar, traktorer och sånings- och gödselmaskiner där dina arbetsuppgifter kommer att innefatta service, underhåll och montering av dessa. Dina dagar kommer att vara varierande där du fördelar din arbetstid mellan verkstaden och arbete ute hos kunder runt om i Skåne. Du kommer att tillhöra ett team på 4 kollegor. Arbetsplatsen genomsyras av gemenskap och samarbete där man hjälps åt över organisationen.

Tjänsten som Servicetekniker är en tillsvidareanställning med start omgående enligt överenskommelse. Du kommer att få en anställning direkt hos GMV Gräsvårdsmaskiner. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 07-16.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som servicetekniker alt. har arbetslivserfarenhet inom mekanik, maskinteknik eller liknande. Vidare ser vi att du är en positiv person som inte är rädd för att hugga tag där det behövs. Då GVM Gräsvårdsmaskiner AB genomsyras av gemenskap är det viktigt att du trivs med att samarbeta samt är flexibel och lösningsorienterad. Att vara serviceinriktad är självklart för dig och du har förmågan att ta ansvar för och prioritera dina arbetsuppgifter. Körkort B är ett minimikrav. Har du inte körkort E men kan tänka dig att ta det så är det positivt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet inom mekanik, hydraulik och el.
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om GVM Gräsvårdsmaskiner AB
GVM Gräsvårdsmaskiner AB är idag en av de ledande aktörerna på marknaden inom branschen. Bolaget är etablerat på fyra orter i Sverige och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget omsätter ca 120 miljoner kronor och har de senaste åren haft en stark tillväxt vilket innebär att det finns stora möjligheter att utvecklas med bolaget som har ambitionen att växa ännu mer de kommande åren. Med ett högkvalitativt och mycket brett maskinsortiment, tillsammans med en stor geografisk närvaro, blir GVM Gräsvårdsmaskiner AB den självklara och pålitliga partnern.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Gräsvårdsmaskiner AB med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Sjölin via Ida.Sjolin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Tekniker, Service, Underhåll, Mekanik, Hydraulik, El, Malmö, GMV, Gräsvårdsmaskiner, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.