Serviceinriktad projektkoordinator till kommande uppdrag

Serviceinriktad projektkoordinator till kommande uppdrag

Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet från servicebranschen och trivs med att arbeta i en omväxlande och fartfylld roll? Just nu söker vi på Adecco en serviceinriktad projektkoordinator till kommande uppdrag i Malmö med omnejd.

I rollen som projektkoordinator är du en viktig resurs i verksamheten där ditt främsta ansvarsområde kommer vara att koordinera och ge support i stora delar av kunds pågående projekt. Rollen innebär vanligtvis stora kontaktytor och mycket kontakt med såväl externa parter som interna kollegor.

Arbetet innebär både organisering och praktisk handpåläggning vilket ställer krav på att snabbt kunna skifta fokus och göra rätt prioriteringar. Önskar du att arbeta brett med koordinering, trivs med att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och motiveras av att vara en hjälpande hand i en varierad vardag har du sökt rätt tjänst.

Som projektkoordinator ingår du dels i ett team som hjälps åt där det behövs men klarar även av att arbeta självgående utan problem. Du räds inte heller för att stötta övriga kollegor med kontorsrelaterade uppgifter så som hantering av kontorsutrustning och bemanning av reception i en prestigelös anda.

I din roll som projektkoordinator är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Koordinering och stöttning vid kunds pågående projekt
  • Kontakt och kommunikation med interna och externa parter
  • Tillhörande administrativa uppgifter
  • Vid behov stötta upp med diverse kontorsrelaterade uppgifter
Tjänsten som projektkoordinator är ett konsultuppdrag på heltid som planeras sträcka sig året ut. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning efter perioden. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom servicebranschen eller som arbetat i en liknande roll. Erfarenhet av arbete i projektform är meriterande men inte ett krav.

Du är en företagsam och driven person som inte räds för att knyta nya kontakter i en social roll. Du är en god kommunikatör och har ett professionellt bemötande i alla kontaktytor, såväl internt som externt. Din roll är en värdefull del i att det vardagliga arbetet och kundens projekt flyter på smidigt och du har därför lätt för att ta tag i det som behöver prioriteras just nu.

Som person är du lyhörd, engagerad och löser enkelt de uppgifter som kommer till dig. Du har inga problem att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Du är trygg i dig själv, räds inte att ta egna initiativ och tar stort ägandeskap i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Serviceinriktad och prestigelös personlighet med ett stort driv
  • Du trivs i en koordinerande roll och tar enkelt egna initiativ
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • God systemvana och kunskaper i Office-paketet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektkoordinator, projektassistent, projekt, assistent, reception, administration, Malmö, Lund, Adecco.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.