Senior Financial Controller till globalt möbelföretag

Senior Financial Controller till globalt möbelföretag

Om tjänsten
Vill du vara med och driva arbetet för att ett globalt bolag ska nå nästa nivå i leverans av finansiell styrningsinformation och analys? Är du intresserad av att jobba på ett bolag där entreprenörskap, transformation och samarbete är ledord? Vi söker nu en Group Function Financial Controller till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare.

Som Group Function Financial Controller kommer du bidra till bolagets transformation och finansiella tillväxt genom prognos- och analysarbete, framtagande av finansiella beslutsunderlag och resultatrapporter. Du kommer bli en del av Group Financial Controlling teamet som tar fram avgörande beslutsunderlag för bolagskoncernen. Arbetsplatsen är placerad i Svågertorps handelsområde och tjänsten är heltid. Du konkurrerar med din tillgänglighet och flexibilitet då tjänsten kan tillsättas väldigt fort.

De dagliga arbetsuppgifterna kan variera men kommer främst att innebära att:
  • Sätta upp och underhålla de finansiella strukturerna som ligger till grunden för beslutsfattande på koncernnivå
  • Ta fram resultat- och kostnadsrapporter för att guida andra avdelningar i strategiskt beslutsfattande
  • Leda och utveckla relationer mellan olika affärsfunktioner
  • Bidra till att utveckla controlling metoder och processer för globala projekt
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget sträcker sig under minst 6-12 månader med god möjlighet till förlängning.

Om dig
Vi söker efter dig med senior erfarenhet av controlling. För att lyckas i rollen krävs djup erfarenhet av finansiella styrnings- och rapporteringsfrågor, vana att driva förändring samt en stark analytisk förmåga. Du har en vana att hantera seniora motparter och ledningar, ge god service samtidigt som du säkerställer långsiktiga relationer.

Du är en driven, självgående och kommunikativ lagspelare. Du arbetar strukturerat och har ett öga för detaljer samtidigt som du lyfter blicken och har en lösningsorienterad inställning. En förmåga att engagera kollegor och team genom feedback, coachning och ledning. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Om företaget
Vår kund är en global jätte inom möbelindustrin och har arbetat med employer branding i många år och har lyckats sprida igenkänning både i våra hem och som arbetsgivare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Susanna Kanold via Susanna.Kanold@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Controller, Financial controller, Business Controller,Analys, Sammanställning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.