Säljare till AkkaFRAKT

Säljare till AkkaFRAKT

Är du en relationsskapare som drivs av försäljning? Tycker du att hållbarhetsfrågor är viktigt och vill vara en del av AkkaFRAKTs utvecklingsresa? Tveka inte att sök redan idag!

Om tjänsten
Som säljare på AkkaFRAKT kommer du att hjälpa företag med lösningar för deras hållbarhetsarbete inom återvinning och återbruk. Du kommer även agera rådgivare om frågor som berör Cirkulär ekonomi och Taxonomi. Tillsammans med kund hittar ni en anpassad lösning för att ge kunden bästa förutsättningar att återvinna hållbart. Som säljare och rådgivare tar du ett helhetsperspektiv, vilket innebär att även identifiera lösningar inom andra affärsområden som AkkaFRAKT kan bistå med. Rollen lägger stor vikt vid att synas och du kommer spendera mycket av din tid ute hos kunderna.
Ditt huvudsakliga fokus är nykundsbearbetning, men också att upprätthålla samt utveckla relationen till redan befintliga kunder. Målsättningen är att öka företagets marknadsandel mot små och medelstora företag i Skåne.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Nykundsbearbatning och införsäljning av företagets tjänster och produkter
  • Erbjuda stöd och konsultering inom miljö och återvinning på plats ute hos kund
  • Implementera nya uppdrag hos kund och följa upp utförda tjänster
  • Gör behovsanalyser ute på fältet för att vidareutveckla erbjudandet till kund
  • Löpande arbeta med utveckling/ innehåll i befintligt CRM-/affärssystem.
Tjänsten som säljare är en direktrekrytering till AkkaFRAKT med start enligt överenskommelse. Här blir du en del av ett företag som är bered på att satsa och tänka nytt. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter - både inom hållbarhetsområdet såväl som bolaget.

Om dig
AkkaFRAKT värdesätter att rekrytera baserat på potential. Därför kommer vi lägga mer vikt vid att titta mer på vem du är som person, snarare än vad du har med dig för erfarenheter sedan tidigare. Det viktigaste är att du vill jobba inom försäljning och engagera dig i hållbarhetsfrågor!

Kraven för att kunna söka är att du kan svenska flytande, har goda kunskaper i Excel samt B-körkort. Det som är meriterande, men inte är ett krav för tjänsten:
  • En utbildningsbakgrund inom försäljning, alternativt en utbildningsbakgrund inom materialteknik eller kemi.
  • Arbetslivserfarenhet av försäljning inom B2B eller B2C, särskilt lösningsförsäljning eller korsförsäljning.
  • Erfarenhet av transport- logistik, eller byggbranschen är fördelaktigt
  • Goda kunskaper inom material- och avfallskunskap.
Om AkkaFRAKT
AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern med bas i södra Sverige. Kunderbjudandet består av kompletta transport- och logistiktjänster, både nationellt och internationellt, inom områdena entreprenad, jordbruk, industri & handel samt miljö. Kunderna är både små och stora företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Vårt ursprung är från 1936 och i grunden är vi en ekonomisk förening som ägs av ca 125 åkerier, vilket säkerställer långsiktighet, starkt ägarengagemang och chaufförer med stark servicekänsla. AkkaFRAKT har en effektiv, flexibel och marknadsanpassad organisation för att kunna möta de krav som delägarna och kunder ställer på oss i dag och kommer att ställa på oss i framtiden.

Mer information om AkkaFRAKT hittar du på vår hemsida: https://akkafrakt.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Axel Wrangel via axel.wrangel@adecco.se alt. 46 0736 847 893.

Har du frågor om tjänsten och företaget är du varmt välkommen att höra av dig till Kristine Nilsson, CFO/HR på AkkaFRAKT, via Kristine.Nilsson@akkafrakt.se alt. 0709 114 919.

Vid frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sälj, Säljare, B2B, Återvinning, Miljö, Taxonomi, Cirkulär Ekonomi, Transport, Logistik, Skåne, Malmö, AkkaFRAKT, Adecco,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.