Säljande försäkringsrådgivare på deltid till Gjensidige

Säljande försäkringsrådgivare på deltid till Gjensidige

Om tjänsten
Som Försäkringsrådgivare hos Gjensidige kommer du bli en del av en spännande tillväxtresa i ett framåtlutat företag. Du kommer ingå i ett team där glädje och passion för sälj präglar det dagliga arbetet. Din arbetsdag utgörs av uppsökande kontakter med befintliga och nya kunder där du på ett konsultativt sätt säljer försäkringslösningar. Kommunikationen är en viktig del av arbetet där du säkerställer att kunden blir rätt försäkrad utifrån sitt personliga behov. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coaching från mer erfarna kollegor.

I din roll som Försäkringsrådgivare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Uppsökande kontakt med befintliga och potentiella kunder för att erbjuda värdeskapande försäkringslösningar
  • Genomföra behovsanalyser för att säkerställa att kund har ett tryggt försäkringsskydd
  • Arbeta med rådgivande försäljning med fokus på kundens behov
Tjänsten som Försäkringsrådgivare är en direktrekrytering till Gjensidige som erbjuder fast månadslön plus provision. Du kommer vara placerad på Gjensidiges fina kontor som ligger ett stenkast från Malmö Central. Tjänstegraden är deltid, du kommer att arbeta eftermiddag/kväll under vardagar.

Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet inom kundtjänst, service och/eller försäljning. Du har mycket god datorvana och kommunicerar flytande på svenska, såväl i tal som skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för människor och agera lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje enskild kund.

Som rätt person för den här tjänsten har du en vilja att lära, du besitter ett driv som hjälper dig att sträva efter att alltid vara lite vassare än igår. Du tar stort ansvar för din egen prestation och utveckling och är en utpräglad lagspelare. Har du dessutom glimten i ögat och en "jag klarar allt"-attityd så är det dig vi söker.

Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och positiv kultur på arbetsplatsen, en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering. Har du erfarenhet av försäkringsbranschen och/eller telefonförsäljning är detta mycket meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande i svenska, såväl i tal som skrift
  • Mycket god datorvana
  • Arbetslivserfarenhet inom kundtjänst, service och/eller försäljning
  • Ett genuint intresse för människor och service
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Gjensidige
Vi är uppstickaren på den svenska marknaden, men med en stark lång historia som Norges största och mest välkända försäkringsbolag i ryggen. Vår kultur präglas av tre starka kärnvärden - Skapa trygghet, Tänk nytt och Ta sats, dessa genomsyrar allt vi gör och hur vi tänker. För oss är kunden och medarbetaren alltid i fokus och vår ambition är att överträffa förväntningar på alla plan. Vår arbetsplats präglas av en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund. Kvalitet, innovation och leveranser är centralt i våra arbetssätt och i vårt ledarskap. Vi arbetar aktivt med jämställdhet, mångfald och hållbarhet i verksamheten och i arbetet med våra kunder, produkter och samarbetspartners. Gjensidige tar ansvar och vill bidra till ett bättre och tryggare samhälle genom socialt engagemang.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Försäkringsrådgivare, Kundservice, Extrajobb, Studentjobb, Försäkringsbranschen, Service, Skåne, Malmö, Gjensidige, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.