Revisionsassistent för säsongsuppdrag till PwC

Revisionsassistent för säsongsuppdrag till PwC

Är du utåtriktad samt gillar struktur och ordning och reda? Vill du utveckla dina kunskaper inom revison och arbeta deltid under högsäsong? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du kommer att assistera PwC:s revisorer i Skåne med ett antal tjänsteerbjudanden. Tjänsterna består av specifika och standardiserade arbetsmoment. Det kan t.ex. vara insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna samt övrig administration.

Du kommer att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Tjänsten är på 60% och du utgår ifrån PwC:s lokaler i Malmö.

Ansvarsområden:
  • behjälplig i den löpande hanteringen av beställda tjänster från revisionsteam
  • ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
  • stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Om dig
Vi söker en social och positiv person som har enkelt för sig att skapa nya relationer och som tycker att det är roligt att nätverka. Här krävs stresstålighet och en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Det är viktigt att du är en lagspelare och att du sätter gruppens gemensamma resultat framför din egen.
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning inom ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet inom arbete med administration. Vi ser gärna att du är student och söker en chans att utvecklas inom revisionsbranschen., men även icke studerande kan söka tjänsten. Det viktigaste är att du är flexibel med din tillgänglighet och är tillgänglig att arbeta minst 3-4 dagar i veckan.

Viktigt för tjänsten är:
  • van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
  • arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • arbetsinsatsen är strukturerad, analytisk och noggrann
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 223 500 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 45 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Vi finns på 34 orter och har 2 800 medarbetare.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en timanställning i Adecco Student. Uppdraget startar i slutet på januari och pågår ca 2 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tove Madsen på telefon 0736847761 eller mail tove.madsen@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Student, deltidsjobb, revision, ekonomi, PwC, studentjobb, Adecco, revisionsassistent
Mer info
Kontaktperson Tove Madsen
Telefon 0736847761
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Revision
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.