Resource Manager till Workforce Logiq Danmark

Resource Manager till Workforce Logiq Danmark

Om tjänsten
Som Resource Manager för det danska teamet ansvarar du bland annat för konsulttillsättningar, leverantörshantering samt uppföljning av fakturering. Workforce Logiq arbetar med ett av Sveriges största varumärken och söker nu efter sin nästa kollega. Du ingår i ett kundteam som rapporterar till kundens inköpsorganisation. Du förväntas bistå med din expertis genom att agera rådgivare till beställare vid konsulttillsättningar, utformning av kravprofilstagningar och utvärdering av kandidater/offerter samt bidra till att utöka affären mot kund. Du verkar för att tillgodose kundens behov av resurser, konsulttjänster och att bibehålla samt etablera nya leverantörssamarbeten för kunds räkning.

Rollen innebär stora kontaktytor både internt hos Workforce Logiq, kundens organisation och leverantörer vilket ställer krav på att du har ett stort intresse för och känner dig bekväm med att nätverka och bygga goda affärsrelationer. Nästan all kommunikation sker på engelska och man arbetar serviceinriktat med fokus på relationsskapande.

Tjänsten som Resource Manager är en direktrekrytering till Workforce Logiq med en anställning i Sverige och du arbetar mot det danska kontoret. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider, måndag-fredag och du har möjligheten att jobba både från malmökontoret och även hemifrån. Du förväntar att arbeta i Danmark cirka 2-3 dagar i veckan. Start enligt överenskommelse.

I din roll som Resource Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Ansvara för och hantera konsulttillsättningar och leveransuppdrag för kunds räkning
 • Kontinuerligt jobba med att förvalta och utöka kundens leverantörsbas med syfte att säkerställa konkurrenskraftiga konsulttillsättningar
 • Löpande uppföljning av leveranser, avtal, konsultpriser, fakturering m.m. i form av statistik, rapporter osv. till kund.
 • Löpande kundkontakt med inköpsavdelning och beställare hos kund
 • Bidra till att utveckla kundens affärer
 • Hålla utbildningar av VMS och inköpsprocessen hos kund och leverantörer
 • Supportera beställare och leverantörer inom VMS vid behov
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vara delaktig i att utveckla affären mot kund och ansvara för en kvalitativ leverans. För att trivas i rollen ser vi att du som person är en initiativtagare och har förmåga att tänka strategisk. Du är leveransfokuserad och kundmedveten. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom rekrytering, konsultanskaffning/bemanning, sälj/kundrelationer samt har förhandlingsvana. Du trivs i rollen där du förväntas att ta ett stort eget ansvar för dina åtaganden och driver ärenden från början till slut.

Viktigt för tjänsten är:
 • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
 • Relevant utbildning inom rekrytering, ekonomi eller teknik
 • Minst 3 års erfarenhet från liknade verksamhet
 • Förhandlingsvana
 • Systemvana och förmåga att arbeta i olika VMS-lösningar eller likvärdigt
 • Meriterande är att du är kunnig och/eller intresserad inom teknik-området
 • God förståelse för konsultmarknaden
För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, engagerad och handlingskraftig. Du drivs av och tycker om att arbeta i team och ser förbättringsmöjligheter i den dagliga processen. Du är noggrann och detaljfokuserad men utan att göra avkall på leverans. Vidare är du trygg i din kompetens, förtroendeingivande och en duktig kommunikatör som har lätt för att skapa och underhålla goda relationer. Du kan arbeta under stress med ibland korta deadlines.

Om Workforce Logiq
Workforce Logiq erbjuder en varierad och spännande roll där du får möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärken. Vi sätter upp en personlig utvecklingsplan. Vidare erbjuder vi en trevlig arbetsplats med ett glatt gäng glada kollegor. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånspaket. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Workforce Logiq har kunder över hela världen och erfarenhet av en mängd olika branscher. Vårt globala huvudkontor är beläget i Orlando, USA och det europeiska huvudkontoret i Stockholm.

För mer information, besök oss på www.workforcelogiq.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
rekryterare, konsultchef, bemanning, recruiter, resource manager, hr, personal, Adecco, Malmö, Workforce Logiq
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.