Rekryterare till möbelföretag

Rekryterare till möbelföretag

Är du en självgående människokännare med erfarenhet av rekrytering och search? Drivs du av att hitta rätt person till rätt plats? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten

Vår kund är en känd aktör inom möbelindustrin som drivs av att ständigt utveckla sin verksamhet med högt fokus på individuell kompetens och digitala plattformar. Företaget arbetar aktivt med sitt värdegrundsarbete och arbetsplatsen representeras av medarbetare från stora delar av världen.

I din roll som rekryterare kommer du att arbeta med att hitta kompetens till företagets digitala funktioner. Du arbetar tillsammans med kollegor i en internationell miljö där du kommer vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen, från upprättande av kravprofil och annonsering till urval och referenstagning. Du kommer själv äga processen tillsammans med rekryterande chef och säkerställa leveransen av kandidater. Vidare kommer en del av ditt arbete innefatta search på LinkedIn och andra kanaler.

Arbetet är på heltid under ordinarie kontorstider och din placeringsort är Malmö. Tjänsten som rekryterare är ett konsultuppdrag med start i Maj.

Om dig

Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå, t ex inom personal-, beteendevetenskap eller likvärdigt. Du har flerårig erfarenhet från självständigt rekryteringsarbete samt search och förväntas kunna arbeta självständigt hos kunden. Du värdesätter en arbetsplats där du får möjlighet att själv driva dina processer och arbeta i ett kommunikativt och högpresterande team. För att trivas här är det viktigt att du som person värdesätter öppenhet, enkelhet och viljan att arbeta strukturerat mot företagets gemensamma målsättningar på både nationell och internationell nivå. Koncernspråket är engelska.

Viktigt för rollen är:
  • tidigare erfarenhet från rekrytering och search av digitala funktioner
  • flytande i engelska tal och skrift
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Erik Wictorin via Adecco Erik.Wictorin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Adecco, rekrytering, search, linkedin, kravprofil, annonsering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.