Projektadministratör till växande BB-gruppen

Projektadministratör till växande BB-gruppen

Vill du arbeta som projektadministratör hos ett spännande företag i Malmö? Här finns det plats för dig som drivs av noggrannhet, snabbhet och gillar att ha stenkoll på företagets olika projekt! Om det stämmer bra överens med den du är? Vänta inte med att söka!

Om tjänsten
Som Projektadministratör hos BB-Gruppen/Byggbeslag ger du stöd till befintlig organisation i byggprojekt från kalkyl och anbud till leverans och avslut av projekt. Du arbetar tillsammans med projektledare, projektörer och servicesamordnare i en bransch för lås, säkerhet, beslag och inredning. Du ansvarar bland annat för leveransbevakning, materialadministration, projektekonomi och daglig administration och dokumentation för bolagets entreprenader och övriga uppdrag.

Företagets lokaler ligger vid Jägersro Villastad i Malmö. Här arbetar du vardagar med 37,5 timmes veckor.

I din roll som projektadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Orderläggning, hantering och administration av arbeten inom projekten
 • Projektsamordning tillsammans med projektledare
 • Säkerställa materialflödet till projekten
 • Upprätta dokument och övriga underlag
 • Vara delaktig i projektuppföljning och administration av projektavslut
 • Säkerställa faktureringen i projekten
Om dig
Vi söker dig som vill arbeta i låsprojektteamet som projektadministratör för produkt- och tjänsteområdet dörrmiljö, lås och säkerhet. Målgruppen är bygg- och fastighetskunder samt såväl kommunala som statliga och privata bolag/företag.

Du som söker tycker att kommunikation på en arbetsplats är viktigt, du drivs av att bygga relationer både internt och med kunder. Du gillar variation mellan olika slags arbetsuppgifter och du hanterar administrationen i flera projekt parallellt med varandra. Du har ett ordningssinne och är inte rädd för att hugga i. På företaget erbjuds du goda möjligheter att fortsätta utvecklas både på kort och längre sikt.

Viktigt för tjänsten är:
 • Goda datakunskaper (främst Excel) och gärna erfarenhet av Jeeves affärssystem
 • Talar och skriver svenska flytande
 • B-körkort är en fördel men ej nödvändigt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om BB-Gruppen/Byggbeslag
Vi är en rikstäckande företagsgrupp som levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till din fastighet eller ditt bygge. Vår samlade kompetens och kapacitet ger dig så mycket mer än bara produkter - målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska dina kostnader. Det vinner vi alla på.

Om anställningen
BB-Gruppen har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

BB-Gruppen erbjuder dig:
 • En utvecklande och spännande tjänst i en händelserik bransch
 • En tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
 • Generöst friskvårdsbidrag
Om ansökan
Tjänsten har start augusti 2018 Rekryteringsarbetet sker löpande nu under sommaren. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Höglund via 073-6847323 eller sara.hoglund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
BB-Gruppen, Projektadministratör, Administratör, Projektledning, Service, Koordinering, Byggbranschen, Malmö, Jobb i augusti, Rekrytering, Lås & säkerhet, Byggbeslag, Projektör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.