Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Eden Springs

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Eden Springs

Work with the european market leader! Söker du nya utmaningar? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om företaget
Eden Water & Coffee Company finns i 18 länder och har över 25 års erfarenhet vilket har gjort Eden till Europas ledande leverantör av kaffe-och vattenlösningar till kontor. Vi är experter på vårt område och är stolta över allt vi gör och vi är framför allt stolta över personerna vårt Eden-team.

Om tjänsten
Vi söker nu en norsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt Nordiska huvudkontor i Malmö. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha kontakt med våra företagskunder via telefon och mail samt våra interna försäljnings- och distributionsavdelningar i Sverige. I tjänsten ingår även att ringa utgående samtal till våra kunder för att kvalitetssäkra vår service samt en del administrativa arbetsuppgifter såsom:
  • Kontrakthanering och uppdatering av prislistor
  • Fakturering och indrivning av utestående betalningar
  • Koordinering med inkassoföretag
Om dig
Vår framtida kundservicemedarbetare är en person som älskar att arbeta med kundservice och som gör sitt yttersta för att kunden ska vara nöjd. Vi söker dig som har en positiv och hjälpsam inställning och som ser fram emot att vara en del av ett mindre team. Som person är du engagerad i ditt arbete, strukturerad, flexibel och kommunikativ. Då de främsta verktygen är dator och telefon är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att detta, men inget krav.

Vi erbjuder:
  • Spännande och utmanade roll i ett snabbt växande företag
  • Medelstort nordiskt kundservice team
  • Snabbt beslutsfattande
Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på c. 75% med start omgående och löper till och med augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liridona Brahimi på telefon 0736847282 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, malmö, kundservice, service, telefoni, support, sommarjobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.