Montör till företag inom kontorsinredning

Montör till företag inom kontorsinredning

Har du bakgrund inom praktiska verksamhet? Trivs du med självständigt arbete och söker en långsiktig tjänst där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med din arbetsgivare? Då ska du söka den här tjänsten!

Om tjänsten
Som montör åker du ut till kunder och levererar och monterar inredning hos företag och privatpersoner. Det kan röra sig om enskilda möbler såväl som större projekt. Du utgår ifrån företagets lokaler i norra hamnen i Malmö där du ditt rutt och ordrar för dagen planeras. Baserat på dagens uppdrag tilldelas du en lämplig bil från företaget som du lämnar tillbaka vid dagens slut. Arbetstider är 07.30-16.30 måndag till fredag.

Självklart får du upplärning i starten av din nya tjänst för att ha rätt förutsättningar att lyckas framåt, vi räknar med att du är självgående efter cirka två månader.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Leverera och montera möbler och inredning och privatkunder och företag
  • Service
  • Självständigt arbete
Om dig
Vi söker dig som har praktiskt erfarenhet från skolan eller tidigare arbetslivserfarenhet som exempelvis snickare, finsnickare eller servicemontör. Du har kännedom om verktyg och fästteknik som lämpar sig för monteringsjobb i tak, vägg och golv. Som person är du noggrann och serviceinriktad. Då mycket av arbetet sker på egen hand ute hos kund trivs du att arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Praktiskt erfarenhet
  • God fysik då tunga lyft kan förekomma
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 10 veckor och därefter är målsättningen du övergår till en anställning direkt hos kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Tove Madsen via telefon 0736847761 eller mail tove.madsen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, inredningsmontör, inredning, Malmö, servicemontör, Adecco
Mer info
Kontaktperson Tove Madsen
Telefon 0736847761
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.