Logistics Coordinator till expansivt bolag i Malmö

Logistics Coordinator till expansivt bolag i Malmö

Om tjänsten

I rollen som Logistics Coordinator är du en viktig del i bolaget där du ansvarar för att utleveranser av gods kommer fram till kund i rätt tid och med rätt dokumentation. Du kommer samarbeta med flertalet funktioner internt, främst produktion, lager samt ekonomi. Externt fungerar du som koordinator mot bolagets enhet i Köpenhamn samt slutkunder både nationellt och internationellt. I rollen ingår mycket dataanlys i Excel. Bolaget som du kommer att arbeta på är ett innovativt och utvecklingsfokuserat produktionsbolag inom livsmedelsproduktion i Malmö.

I din roll som Logistics Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Informationssökning och datanalys
  • Underhålla affärsystem
  • Upprätta internationella transportdokument
  • Intern och extern kommunikation med berörda avdelningar och parter
  • Driva förbättringsprojekt inom logistik och export
Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll där du fungerat som spindeln i nätet. Vi ser att du har vana av Navision eller annat affärssystem med transportrelaterade processer för flertalet länder. Du har dessutom mycket god vana av att arbeta i Excel. Lämplig utbildningsnivå är eftergymnasial utbildning med inriktning på exportadministration, spedition, logistik eller annan serviceindustri.

Som person har du god kommunikationsförmåga samt behärskar engelska och svenska mycket väl i både tal och skrift. Vidare är du en social och pålitlig lagspelare som tar personligt ansvar såväl inom avdelningen som mot våra kunder. Viktiga egenskaper är att du är självständig och handlingskraftig. Du är engagerad, flexibel, serviceminded och sätter kunden som första prioritet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Tina Nilsson via tina.nilsson@adecco.se alternativt via 0736-847696

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, Logistikkoordinator, Speditör, Shipping Coordinator, Logistik, Transportplanering, Excel, Navision
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.