Lagermedarbetare till Fortiva

Lagermedarbetare till Fortiva

Om tjänsten
Tillsammans med din kollega kommer Du att hantera alla förekommande arbetsuppgifter i våra lokaler på Bulltofta i Malmö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med anställning direkt på Fortiva. Arbetstiden är 09:00 - 15:00, måndag till fredag. Planerad start är den 1 augusti. Tjänstgöringsgrad och startdatum kan eventuellt komma att ändras beroende på sökandes kvalifikationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ta emot och packa upp inkommande gods
  • Kontroll av inleveranser
  • Inleverera artiklar och lägga in på lagerplatser
  • Skapa plocklistor utifrån ordersystemet
  • Paketerera och emballera
Om dig
Vi söker dig som har tidigare har erfarenhet från lager samt datorvana eller intresse för att lära dig. Arbetet är fritt och självständigt och Du måste trivas med att ta ansvar och vara engagerad i Dina arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

På lagret hanteras en mängd olika artiklar vilket gör att Du måste vara noggrann, fokuserad och hålla koll på detaljerna när du arbetar. Det gör också att flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av affärssystem och truckkort är meriterande men inget krav.

Om Fortiva
Fortiva är aktören med marknadens största sortiment av verktyg inom borrning, svarvning, fräsning och uppspänning. På Fortiva i Sverige finns det totalt 50 anställda varav 20 st är placerade på kontoret i Malmö. Fortiva tillhör LSAB Group som är en del av Latour Industries.
LSAB Group AB är en koncern som är inne i en stark tillväxtfas. 2021 omsatte man cirka en halv miljard med god lönsamhet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Sjölin via ida.sjolin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagermedarbetare, Lager, Logistik, Order, Fortiva, Malmö, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.