Lageransvarig till Scheidt & Bachmann i Malmö

Lageransvarig till Scheidt & Bachmann i Malmö

Lageransvarig till Scheidt & Bachmann i Malmö
Har du tidigare lång erfarenhet av att arbeta på lager och vill gå in i en tjänst som lageransvarig? Vill du arbeta i en internationell koncern med ett växande dotterbolag med goda utvecklingsmöjligheter? Då har Scheidt & Bachmann Sverige AB tjänsten för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på Malmös komponentlager, som även är moderbolagets externlager. Där kommer du på ett självständigt sätt, organisera och tillhandahålla leveranser av vägkyddssystem för järnvägen. Komponenterna kommer färdiga direkt från fabriken i Tyskland och slutmontage sker i Malmö.

Det är viktigt att du har teknisk förståelse och att du ställer höga krav på ditt arbete eftersom all hantering av komponenter görs via affärssystemet SAP. Du tycker det är roligt med ordning och reda eftersom det är ditt uppdrag att strukturera och organisera detta lager på 340 kvm.

Företaget expanderar och därmed kommer du på sikt få fler kollegor, som du kan tänkas bli ansvarig över. Du kommer arbeta i nära samarbete med monteringspersonal och teamet idag ställer gärna upp för varandra och för att du ska trivas, är du en hjälpsam person som trivs i en sådan miljö.

Hos Scheidt & Bachmann Sverige AB är det viktigt att du ska få en bra start som möjligt och därför kommer du få deltaga på en grundlig onboarding på moderbolaget i Tyskland.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
 • Säkerställa en korrekt lager- och inventariehantering.
 • Kontinuerlig övervakning av SAP.
 • Kontroll av materialtillgänglighet och samordning av materialpåfyllning.
 • Genomförande av inkommande-och utgående logistik.
 • Materialförsörjning av produktionsområdet- och monteringslagret.
 • Fastställande av operativa koncept för att optimera lagret.
 • Inventeringskontroll och årliga inventeringar av lagret.
Om dig
För att lyckas i tjänsten behöver du ha erfarenhet av kvalitativt lagerarbete i enlighet med ISO 9001 och andra standarder. Du har erfarenhet av lagerhantering i ett industriföretag och har tidigare arbetat i affärssystem för lagerhantering, gärna i SAPs MM-modul.

Du har en gymnasieutbildning och om du har en eftergymnasial utbildning inom logistik-och lager eller talar tyska, är detta meriterande. Scheidt & Bachmann Sverige AB kommer att erbjuda Truckkörkort om du inte redan innehar ett sådant.

Du trivs med att förbättra lager-och förpackningsstrukturer med hjälp av LEAN-metoder och känner dig bekväm i en position där du självständigt tar ansvar och strukturerar upp ett lager. Du är proaktiv och har en praktisk mentalitet.

Som person är du prestigelös, hjälper gärna dina kollegor och tar egna initiativ i det dagliga arbetet. Genom ditt kommunikativa sätt har du förmågan att bygga förtroendefulla relationer. Därtill besitter du en förmåga att båda förbygga-och lösa uppkomna problem med lätthet.

Viktigt för tjänsten är:
 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete.
 • Förmåga att arbeta i affärssystemet SAP.
 • Goda kunskaper i MS office program (särskilt Excel).
 • Goda kunskaper i engelska språket.
 • B-körkort.
Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag (07-15.30) och tjänsten är placerad i Malmö. Tjänsten som Lageransvarig är en direktrekrytering till Scheidt & Bachmann Sverige AB med start enligt överenskommelse.

Om Scheidt & Bachmann Sverige AB
Som medlem av den internationella Scheidt & Bachmann koncernen erbjuder Scheidt & Bachmann Sverige AB helhetstjänster rörande signalsystem (signalling) och intelligenta biljettsystem (Fare collection systems) för den skandinaviska marknaden. Bolaget handhar varsamt projekt från planering till realisering samt tillhandahåller lokal service & support av hårdvara och mjukvara. Oavsett om det rör sig om signalställverk och vägskyddsanläggningar för produkterna (ZSB 2000 / BUES 2000) är Scheidt & Bachmann det rätta valet för järnvägsverksamheten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Danlarén på Cecilia.Danlaren@adecco.se alternativt via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lageransvarig, lager, Järnväg, Malmö, Adecco, Rekrytering, Lagerchef, Organisering, Scheidt & Bachmann Sverige AB
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.