Kvalitetskoordinator till Procurator AB i Malmö

Kvalitetskoordinator till Procurator AB i Malmö

Trivs du med att arbeta administrativt med kvalitetssäkring, certifiering av produkter och dokumentation? Då ska du söka tjänsten som Kvalitetskoordinator på Procurator i Malmö.

Om Procurator
Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe, KBM och Brage. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning (PPE), städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Om tjänsten
Som Kvalitetskoordinator ansvarar du för att säkerställa att våra produkter uppfyller kraven enligt PPE-förordningen och/eller MDD (Personlig skyddsutrustning och Medicintekniska produkter) samt övrig lagstiftning inom våra produktområden. Du ansvarar även för att säkerställa att vi har nödvändig teknisk dokumentation inklusive kravspecifikationer för våra produkter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Support till produktutveckling, inköp och produktion.
 • Kontakter med certifieringsorgan, testinstitut samt myndigheter.
 • Tekniska kravspecifikationer för t ex textila varor.
 • Hantering och uppföljning av kemikaliekrav.
 • Framtagning, granskning och uppföljning av produktdokumentation.
 • Bistå vid upphandlingar internt.
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund i form av en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har mycket goda kunskaper inom PPE-förordningen samt MDD och kan tolka och förstå lagstiftning, specifikationer och standarder.

Som person är du drivande, strukturerad och har god prioriteringsförmåga och trivs med att ta egna initiativ. Vi söker dig som är flexibel och vill arbeta i ett företag i ständig utveckling.

Då vi arbetar i ett företag i ständig förändring/utveckling är det av största vikt att du är flexibel och tycker om att det händer mycket. För tjänsten krävs det också att du har goda språkkunskaper i engelska och en god förståelse för de skandinaviska språken.

Viktigt för tjänsten är:
 • Högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande.
 • Mycket goda kunskaper inom PPE-förordningen och MDD.
 • God kunskap om direktiv för produktgodkännande, gärna inom livsmedel
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med CE-märkning.
 • Goda kunskaper inom Oeko-Tex.
 • Flytande engelska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Kvalitetskoordinator PPE/MDD är en tillsvidareanställning med tillsättning omgående.

Procurator har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet startar den 30 juli. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Ansökan via mejl behandlas ej.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Joachim Svenezon via 073-684 7758.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
PPE-specialist, MDD, CE-märkning, textilingenjör, Oeko-Tex, Malmö, personlig skyddsutrustning, Procurator, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.