Kundtjänstmedarbetare till Öresundsbron

Kundtjänstmedarbetare till Öresundsbron

Vill du extrajobba på Öresundsbron? Här kommer du att utbildas i deras system och servicekoncept och sedan finns goda möjligheter till att jobba både under höstlov, julledigheter och hela din studieperiod. Detta är ett extrajobb för dig som har stor flexbilitet och brinner för service!

Om tjänsten
Vi på Adecco söker efter dig som vill arbeta på Öresundsbrons kundcenter på svenska sidan om bron. Här arbetar du aktivt med att bemöta kunder och deras ärenden. Du hanterar ärenden inom försäljning, registrering, reklamation, fakturerings- och inkassofrågor men också rena informationsfrågor. Registrering av nya kunder, paketering av bropass samt mottagning av kunder i receptionen kan också komma att ingå i arbetsuppgifterna. Kundcentret har öppen mellan 08:00 och 18:15 på vardagar. Längden på arbetspassen kan variera men de flesta passen ligger på 8 timmar. Tjänsten är på deltid ca 10 timmar per vecka med möjlighet till mer. När du anställs får du ca två veckors utbildning och introduktion på plats.

Om dig
Du har en förmåga att se vad som behövs göras och är en lösningsorienterad person. Vi ser gärna att du har goda språkkunskaper i danska och engelska och tidigare har erfarenhet från kundtjänst eller reception. Det är viktigt för oss att du har god serviceförmåga och ger kunderna ett gott bemötande. Är du en punktlig, noggrann och ansvarstagande person? Så finns förutsättningarna för ett gott samarbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kommunikationsförmåga
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller reception
  • Gärna goda språkkunskaper i svenska, engelska och danska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarebetare är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden eller Adecco Student beroende på din nuvarande sysselsättning.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten är planerad att starta så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker därför löpande fram till början på maj. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansökan kompletteras sedan med en kort videopresentation på 2 minuter. Som genomförs med surfplatta eller mobiltelefon.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Höglund via 073-684 73 23

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundassistent Öresundsbron Sommarjobb Malmö Kundservice Betalstation Service Reception Kundbemötande B2C
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.