Kreativt cafébiträde till Vårt kök, del av Orkla Foods Sverig

Kreativt cafébiträde till Vårt kök, del av Orkla Foods Sverig

Om tjänsten
I din roll som cafébiträde kommer du bidra till att skapa en kreativ gastronomisk miljö där Orklas produkter står i fokus. I Orklas Concept Store "Vårt Kök" visas många av deras populära produkter upp och du är en viktig del i deras ansikte och kök utåt. Här kommer du att agera bollplank till kökschefen och tillsammans planerar och skapar ni en plats som framhäver Orklas produkter.

Orklas Concept Store har öppet vardagar och dina arbetstider varierar mellan 07-17.00. Tjänsten passar dig som trivs i en kreativ miljö och vill jobba regelbundna tider, istället för kvällar och helger som annars är vanligt i branschen. Din placering är i Vårt Kök i Malmö och du rapporterar till chefen för Vårt Kök, Jacob Wismar.

I din roll som cafébiträde kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Den viktigaste arbetsuppgiften är att ge våra gäster ett härligt bemötande, bra energi och hög service
  • Tillreda sallader, smoothies, smörgåsar, enklare matlagning och bakverk
  • Ta emot gäster och sköta serveringen samt kassahantering
Tjänsten som cafébiträde innebär en direktrekrytering till Orkla Foods Sverige som erbjuder en provanställning på 6 månader som sedan förväntas övergå till en fastanställning. Önskad start är september 2021.

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för allt som handlar om mat och service. Du är kreativ och älskar att lära dig nya saker men visar samtidigt prov på de färdigheter du redan har. Du arbetar effektivt i ett kök/café och har lätt för att prioritera även när tempot är högt. Skulle du dessutom vara intresserad för mat och sociala medier är detta ett stort plus.

Vidare ser vi att du som söker är ansvarstagande, självgående och gillar att ha roligt på jobbet. Du jobbar bra ihop med andra men är även självgående och initiativrik. Tillsammans med ett mindre team kommer du vara med och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och framgång.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet inom café, restaurang eller snabbmatskedja, gärna minst 1 år
  • Avslutat gymnasial utbildning och är hungrig på att börja jobba.
  • Flytande svenska, tal och skrift
  • Du är modig, inspirerande och pålitlig!
Om Vårt kök
Vårt Kök är Orkla Foods Sveriges egen mötesplats. Vi finns i entrén i vårt nya kontor i Malmö. På vår meny hittar du allt ifrån fräscha sallader med nya spännande smakkombinationer, till ett helt nytt street food koncept baserat på Orklas nya tacovarumärke, Frankful. Vi har ett stort fokus på hälsosam och hållbar mat och vi är alltid tidigt på nya mattrender. Allt i ett spännande gastronomiskt sammanhang.

Kontaktuppgifter
På grund av semestertider påbörjas urval och intervjuer först efter vecka 32, välkommen med eventuella frågor då till ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Adecco, Orkla, Orkla Foods Sverige, Vårt Kök, Skåne, Malmö, service, restaurang, café, cafébiträde, restaurangmedarbetare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 aug 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.