Konsultchefs- och rekryteringsassistent för deltid & sommarjobb

Konsultchefs- och rekryteringsassistent för deltid & sommarjobb

Adecco växer och vi behöver därför förstärka vårt team! Studerar du B2B, ekonomi, service management, personalvetenskap eller motsvarande och vill lägga grunden för din framtida karriär inom försäljning och HR? Vill du bli en del av en arbetsplats som ständigt arbetar med att utvecklas i takt med branschen? Då har vi tjänsten för dig!

Om rollen
Som Konsultchefs- och rekryteringsassistent hos oss på Adecco Malmö BC kommer du att stötta Konsultchefer och Rekryterare i deras dagliga arbete inom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet. Arbetsuppgifterna är blandade och tempot är högt. Vi söker dig som är driven och noggrann och som är redo att ta sig an nya utmaningar. Du är en person som känner igen sig i uttrycket "laget före jaget" och vill ha en meriterande erfarenhet vid sidan av studierna men som även kan tänka sig att arbeta inom bemanningsbranschen efter examen.
Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp som är affärsorienterade, präglas av positiv anda, är lösningsfokuserade och brinner för teamkänsla.

I din roll som Konsultchefs- och rekryteringsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter till en början innebära:
  • Schemaläggning
  • Godkänna tidrapporter
  • Delaktig i olika projekt
  • Konsultkontakt
  • Search, telefonintervjuer och intervjuer
  • Referenstagning
Om dig
Vi söker dig som studerar ditt första år på din utbildning och som letar efter ett långsiktigt och givande extrajobb samt sommarjobb. Vi ser gärna att du kan jobba 2-3 dagar i veckan men arbetstiden kan variera utifrån verksamhetens behov och såklart dina tentaperioder etc. Närmsta månaderna ser vi ett stort behov och vi ser gärna att du har möjlighet att jobba ännu mer fram till semestern.

Du är en do-er med sinne för affärer, som tycker om att arbeta administrativt samt besitter och har erfarenhet av att arbeta med flertalet parallella kontaktytor, både interna och externa. Du är van att använda telefonen som ett av dina främsta arbetsverktyg samt har lätt för att snabbt lära dig nya datasystem. Vidare förstår du vikten av att arbeta efter uppsatta rutiner samt vara noggrann och effektiv, utan att göra avkall på service och leverans. Ditt glada humör och positiva inställning gör att du passar in i gruppen och i organisationen!

Om anställningen
Tjänsten som Konsultchef- och rekryteringsassistent är en studentanställning med start omgående. För att vara aktuell för rollen måste du studera på minst 50%.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extrajobb, Student, Studentanställning, Adecco, Rekrytering, Bemanning, Personaluthyrning, Sälj, Ekonomi, B2B, Personalvetare, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.