Jurister/ekonomer sökes till säsongsuppdrag på PwC

Jurister/ekonomer sökes till säsongsuppdrag på PwC

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av PwC:s Skatteavdelning Tax & Legal i Malmö och stötta PwC:s skattekonsulter i Malmö, Göteborg och Stockholm. Du kommer ingå i ett/flera team vars uppdrag är att bistå internationella företag med skatterelaterade frågor i samband med att deras medarbetare flyttar utomlands i tjänsten. Arbetet består av specifika och standardiserade arbetsmoment i deklarationsprocessen som dock kräver ett metodisk och analytiskt arbetssätt. Det kan t.ex. vara insamling av underlag, registrering i olika system samt upprättande av inkomstdeklarationer. Du kan även komma att ha direktkontakt med företagens medarbetare.

I din roll kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna att innebära:
  • Behjälplig i den löpande hanteringen av beställda tjänster från skatteverksamheten
  • Ge snabb och kvalitativ service till beställare
  • Stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Tjänsten är på heltid och planeras att starta i början av mars och pågå till juni 2021. För rätt person finns möjlighet att tjänsten övergår till en anställning direkt hos PwC.

Om dig
Vi söker en social och positiv person som har enkelt för sig att skapa nya relationer. I uppdraget krävs stresstålighet och en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Det är viktigt att du är en lagspelare och att du sätter gruppens gemensamma resultat framför dina egna. Arbetslivserfarenhet från serviceyrken är meriterande gärna inom sälj, restaurang, hotell, vård och omsorg eller kundtjänst/helpdesk.

Företagen du arbetar mot är internationella bolag, att du talar engelska och svenska är därför en förutsättning. Du måste även kunna uttrycka dig väl i skrift på engelska. Talar du dessutom fler språk är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Examen inom juridik eller ekonomi
  • Van PC användare och behärskar Officepaketet, främst Excel
  • Arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • Arbetsinsatsen är strukturerad, analytisk och noggrann
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 276 000 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 36 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. De finns på 33 orter och har 2 900 medarbetare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Erik Wictorin via erik.wictorin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skatt. Juridik. Jurist. PwC. Deklaration. Ekonomi. Ekonomijobb. Adecco. Malmö.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.