Juridik- eller ekonomistudenter sökes till säsongsuppdrag på PwC

Juridik- eller ekonomistudenter sökes till säsongsuppdrag på PwC

Har du erfarenhet ifrån kontor och serviceyrken, är utåtriktad och gillar struktur? Är du dessutom redo för en ny spännande utmaning med chans till utveckling? Då kan detta vara något för dig!

Om arbetet
Du kommer att vara en del av PwC:s People and Organisation-team med placering i Malmö och stötta PwC:s skattekonsulter i Malmö, Göteborg och Stockholm. Teamens uppdrag är att bistå företag med skatterelaterade frågor i samband med att medarbetare flyttar utomlands i tjänsten. Arbetet består av specifika och standardiserade arbetsmoment i deklarationsprocessen. Det kan t.ex. vara insamling av underlag, registrering i olika system samt upprättande av deklarationer.

Ansvarsområden:
  • behjälplig i den löpande hanteringen av beställda tjänster från skatteverksamheten
  • ge snabb och kvalitativ service till beställare
  • stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Om dig
Vi söker en social och positiv person som har enkelt för sig att skapa nya relationer. I uppdraget krävs stresstålighet och en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Det är viktigt att du är en lagspelare och att du sätter gruppens gemensamma resultat framför dina egna. Arbetslivserfarenhet från serviceyrke är meriterande gärna inom restaurang, hotell, vård och omsorg eller kundtjänst/helpdesk.

Vi söker dig som studerar juridik eller ekonomi och vill göra ett uppehåll i studierna, alternativt dig som nyligen tagit examen och är intresserad av arbete på heltid under en period.

Företagen du arbetar mot är internationella bolag, att du talar engelska och svenska är därför en förutsättning. Talar du dessutom fler språk är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • van PC användare och behärskar Officepaketet, främst Excel
  • arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • arbetsinsatsen är strukturerad, analytisk och noggrann
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 223 500 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 45 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. De finns på 34 orter och har 2 800 medarbetare.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är på heltid och planeras att starta 1 februari och pågå t o m juni 2019.

För rätt person finns möjlighet att tjänsten övergår till en anställning direkt hos PwC.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Tove Madsen via telefon 0736 847761 eller via mail tove.madsen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skatt, juridik, PwC, deklaration, ekonomi, ekonomijobb, student, Adecco, Malmö,
Mer info
Kontaktperson Tove Madsen
Telefon 0736847761
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.