Franchisetagare till PAAM Systems – Region Syd

Franchisetagare till PAAM Systems – Region Syd

Är du en företagsam, kreativ och social person som brinner för försäljning? Är du dessutom redo att ta steget till att bli egen företagare, samtidigt som du lockas av att representera ett marknadsledande techbolag som löser nyckelproblem i tusentals verksamheter runt om i Sverige varje dag? Då kan du vara vår nästa franchisetagare i Region Syd!

Uppdraget
Som franchisetagare hos oss på PAAM Systems finns dina kunder inom såväl privat som offentlig sektor, främst inom segmenten vård och omsorg, säkerhet, fastighet och infrastruktur. Vårt kompletta nyckelhanteringssystem, som utgörs av elektroniskt övervakade nyckelanläggningar i kombination med en modern och användarvänlig programvara för administration, har underlättat och förbättrat det dagliga arbetet för våra kunder i över 30 år.

Vi är extra stolta över att nästan alla våra produkter utvecklas och konstrueras hos oss utan mellanhänder. Som franchisetagare ansvara du för hela kundresan från införsäljning, affär och leverans till långsiktig kundrelation. En viktig del i ditt dagliga arbete kommer att vara att boka och genomföra möten med nya och befintliga kunder i din region, både för att sälja och vårda kundrelationer. Att dessa möten genomförs på ett professionellt, engagerat och respektfullt sätt ser vi som en självklarhet.

Du kommer att backas upp av en central sälj- och eftermarknadsorganisation som arbetar varje dag för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt att lyckas. Vi erbjuder en gedigen introduktion i vårt arbetssätt och vårt varumärke samt kontinuerlig stöttning i försäljning och produktkunskap - allt för att du ska vara väl rustad att ta dig an din nya roll som PAAM Systems representant i Sydsverige.

Vem söker vi?
För att trivas som franchisetagare hos oss på PAAM Systems tror vi att du är en person med affärssinne, stor initiativförmåga och intresse för teknik och entreprenörskap. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, med frihet att styra över din egen tid och ett stort eget ansvar. Vi tror dessutom att du är en social och utåtriktad person med ett genuint intresse för såväl människor som teknik.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

PAAM Systems är marknadsledande inom nyckelhanteringssystem i Sverige, och är i början av en spännande expandering. Som franchisetagare är du ensam försäljare av PAAM Systems populära produkter i din region, vilket gör affärsmöjligheterna mycket stora för rätt person.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 - 173 73 00 alt. sara.hoglund@adecco.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.