Försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar

Försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar

Tycker du att det låter spännande med försäkring och vill bli en del av Länsförsäkringars största satsning någonsin? Är du en driven person som vill axla en roll inom rådgivande försäljning? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om Länsförsäkringar
Länsförsäkringar ägs av sina kunder och delar deras vardag. Som organisation drivs de av att förenkla vardagen och skapa trygghet för våra kunder. Detta gör dem genom att erbjuda marknadsledande produkter och tjänster inom bank och försäkringar, men också investera i det samhälle vi alla delar.
Länsförsäkringar erbjuder försäkringar och service med stort engagemang - vilket kan vara en anledning till att de enligt undersökningarna har Sveriges nöjdaste kunder i flera olika kategorier. Deras engagerade och positiva medarbetare hör till en av deras främsta styrkor och nu söker de fler talanger till sitt kundcenter!

Om tjänsten
I rollen som kundserviceorienterad försäkringsrådgivare kommer du att bli en del av starten på en spännande tillväxtresa inom Länsförsäkringar. Tillsammans med härliga och engagerade kollegor sitter du i ett öppet kontorslandskap som präglas av en inspirerande miljö och positiv stämning.
Du ringer ut till befintliga privatkunder och arbetar med rådgivande försäljning med stort fokus på att leverera bästa möjliga service. Kundkommunikationen blir en viktig del av arbetet där du säkerställer att kunden blir rätt försäkrad utifrån sitt personliga behov. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coachning från en dedikerad mentor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Ringa ut till befintliga kunder för att erbjuda värdeskapande försäkringslösningar
  • Genomföra behovsanalyser för att säkerställa att kund har ett tryggt försäkringsskydd
  • Arbeta med rådgivande försäljning med fokus på kundens behov
Rollen som försäkringsrådgivare är en direktrekrytering till Länsförsäkringar som erbjuder en heltidstjänst med fast månadslön. Du kommer vara placerad på Länsförsäkringars fina kontor beläget mitt i Malmö.

Om dig
Vi tror att du är en person som har ett genuint intresse för människor och agerar lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje enskild kund. Du är driftig, ihärdig, lösningsorienterad och tar ansvar för din egen prestation och utveckling. Som en utpräglad lagspelare har du ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen - en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att du:
  • Har fullständig gymnasieexamen
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har några års arbetslivserfarenhet gärna inom service eller försäljning
  • Har ett genuint intresse för människor och service
Det är meriterande om du:
  • Har eftergymnasial utbildning
  • Har erfarenhet av försäkringsbranschen alternativt annan likvärdig bransch
Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Länsförsäkringar med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Axel Wrangel via axel.wrangel@adecco.se

Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du att få utföra personlighets- och problemlösningstester. Det kommer i senare skede även genomföras bakgrundskontroller.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.