Försäkringsrådgivare till Gjensidige

Försäkringsrådgivare till Gjensidige

Om tjänsten
Som Försäkringsrådgivare hos Gjensidige kommer du bli en del av en spännande tillväxtresa i ett framåtlutande företag. Tillsammans med engagerade kollegor får du här en varierad och fartfylld vardag i en inspirerande och positiv miljö. Din arbetsdag präglas av kontakter med kunder som behöver rådgivning i sitt val av försäkringslösning. Kommunikationen är en viktig del av arbetet där du säkerställer att kunden blir rätt försäkrad utifrån sitt personliga behov. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coaching från mer erfarna kollegor.

I din roll som Försäkringsrådgivare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot inkommande samtal från befintliga samt potentiella kunder
  • Genomföra behovsanalyser för att säkerställa att kund har ett tryggt försäkringsskydd
  • Arbeta med rådgivande försäljning med fokus på kundens behov
Tjänsten som Försäkringsrådgivare är en direktrekrytering till Gjensidige. Du kommer vara placerad på Gjensidiges fina kontor som ligger ett stenkast från Malmö Central. Tjänstegraden är heltid, du arbetar mån-fre 8.30-17.00.

Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet inom kundtjänst, service och/eller försäljning.
Du har mycket god datorvana och kommunicerar flytande på svenska, såväl i tal som skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för människor och agerar lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje enskild kund.

Du är driven, lösningsorienterad och ihärdig. Vi ser att du som söker tar stort ansvar för din egen prestation och utveckling, med en vision om ständigt lärande.
Som en utpräglad lagspelare har du ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt.
Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och positiv kultur på arbetsplatsen, en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering. Har du erfarenhet av försäkringsbranschen är detta mycket meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande i svenska, såväl i tal som skrift
  • Mycket god datorvana
  • Arbetslivserfarenhet inom kundtjänst, service och /eller försäljning
  • Ett genuint intresse för människor och service
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Gjensidige

Vi är uppstickaren på den svenska marknaden, men med en stark lång historia som Norges största och mest välkända försäkringsbolag i ryggen. Vår kultur präglas av tre starka kärnvärden - Skapa trygghet, Tänk nytt och Ta sats, dessa genomsyrar allt vi gör och hur vi tänker. För oss är kunden och medarbetaren alltid i fokus och vår ambition är att överträffa förväntningar på alla plan. Vår arbetsplats präglas av en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund. Kvalitet, innovation och leveranser är centralt i våra arbetssätt och i vårt ledarskap. Vi arbetar aktivt med jämställdhet, mångfald och hållbarhet i verksamheten och i arbetet med våra kunder, produkter och samarbetspartners. Gjensidige tar ansvar och vill bidra till ett bättre och tryggare samhälle genom socialt engagemang.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Försäkringsrådgivare, Försäkringsbranschen, Kundtjänst, Service, Skåne, Malmö, Gjensidige, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!